Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas harmitteli Brasilian GP:n keskeytystä: “Piti pysäyttää auto”

Valtteri Bottas
AOP

F1-kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu ajettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Brasiliassa. Suomalaisittain kisasta ei kovinkaan paljoa riemun aiheita löydy, sillä Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi keskeytykseen.

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen leikki jäi kesken kilpailun puolivälin tienoilla, kun miehen autoon tuli tekninen vika. Täysin varmaksi Bottas ei osannut heti kilpailun jälkeen arvioida mikä autossa vikana oli, mutta epäili ongelmien liittyneen moottoriin.

– Vissiin vedenpaineet ja lämmöt alkoivat mennä sellaisille alueille, että piti pysäyttää auto, Bottas arveli MTV Urheilun mukaan.

Keskeytys oli valitettava, sillä molempien Alfa Romeo -autojen meno näytti huomattavasti lauantaista sprinttiä paremmalta. 18. lähtöruudusta startannut Bottas teki hyvää nousua kärkikymmenikköä kohden ennen kuin tekninen vika pilasi toiveet MM-pisteistä.

– Mielestäni tuntui selkeästi paremmalta kuin eilen. Ehkä, kun tänään oli vähän viileämpi, niin se täällä jotenkin auttoi meitä.

– Kummatkin lähdöt olivat ihan hyviä, ja oltiin sellaisilla sijoilla, että olisi varmasti pystynyt pisteistä taistelemaan, niin totta kai harmi asia, mutta ei tuolle mitään voi, Bottas harmitteli.

Myös suomalaisen tallikaveri Guanyu Zhoun kisa päättyi samalla kierrokselle Bottaksen kanssa.

Valmistajien MM-sarjan tilanteen kannalta viikonlopun keskeytykset olivat myös erityisen harmittavia Alfa Romeolle. Kahdeksantena olevan AlphaTaurin etumatka Alfa Romeoon nähden kasvoi viiteen pisteeseen, kun ajamatta on enää kaksi osakilpailua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1