Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappen kruisaili historialliseen voittoon Brasiliassa – Erityisesti yhdelle tallille viikonloppu oli piinallinen

F1-sarjaa ajettiin viikonloppuna Brasiliassa
AOP

Max Verstappen juhli jo F1-kauden 17. osakilpailuvoittoaan Brasilian Sao Paulossa.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa ajettu Brasilian GP oli tuttuun tapaan Red Bullin ja Max Verstappenin näytöstä. Paalupaikalta kisaan startannut hollantilainen pystyi selvittämään alun pienet vaikeudet ja kruisaili historialliseen voittoon.

Brasilian kisan parhaaksi kuljettajaksi valittu McLarenin Lando Norris pisti hollantilaista kuitenkin alussa koville ja ajoi lopulta toiseksi. Kakkossija on brittikuljettajalle jo kauden kuudes. Miehen ensimmäinen F1-osakilpailuvoitto antaa siis vielä odottaa itseään.

Aston Martinin Fernando Alonso ajoi pitkästä aikaa palkintopallille ja juhli viikonlopun päätteeksi kolmatta sijaa.

Kisan aikana nähtiin jälleen myös draamaa sekä useita keskeytyksiä. Ferrarin Charles Leclercin leikki jäi kesken ennen kuin kisa saatiin edes käyntiin, kun monacolaisen autoon tuli lämmittelykierroksella vikaa ja mies pyörähti radalta ulos.

Punaiset liput liehuivat myös heti startissa, kun kärjen takana tapahtui. Alex Albion osui Nico Hulkenbergiin ja työnsi tämän Kevin Magnussenia päin. Magnusseen puolestaan otti osumaa Oscar Piastriin. Albon ja Magnussen joutuivat rytäkän myötä keskeyttämään kisan.

Mercedekselle Brasilian GP oli valtava pettymys. Yksi toisensa jälkeen muut tiimit kuittasivat turhautuneen oloisten Mercedes-kuljettajien ohi. George Russellin kilpailu jäi lopulta kesken ja Lewis Hamilton ajoi vaivoin kahdeksanneksi.

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi niin ikää keskeytykseen kilpailun puolivälin paikkeilla kun suomalaisen autoon tuli tekninen vika. Myös tallikaveri Guanyu Zhoun kilpailu päättyi keskeytykseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1