Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Auto ajoi NBA-tähden päälle ja pakeni paikalta – Joukkuekaverilta koskettava ele

NBA
AOP

Tyrese Maxey heitti uransa ennätyspisteet, 50, NBA:ssa, kun Philadelphia 76ers voitti Indiana Pacersin 137-126 maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

76ersin kuuma kauden alku NBA:ssa sai jatkoa, kun joukkue kaatoi kotikentällään Pacersin Tyrese Maxeyn johdolla. 23-vuotias Maxey heitti uransa ennätyspisteet 50, napsi seitsemän levypalloa ja antoi 5 koriin johtanutta syöttöä.

Yhdysvaltalaispelaaja käänsi ottelun jälkeen kuitenkin huomion pois itsestään ja omisti pelinsä loukkaantuneelle joukkuekaverilleen Kelly Oubre Jr:lle.

– Tällä ei ollut mitään tekemistä minun kanssani – tämä oli kaikki Kelly Oubren ansiota, Maxey kommentoi pelin jälkeen.

Oubre jr. joutui lauantai-iltana paikallista aikaa sairaalaan, kun lujaa ajanut auto osui tähän, kun tämä oli kotinsa lähettyvillä kävelyllä. Ensimmäistä kauttaan76ersissä pelaava Oubre Jr. vietiin sairaalaan, josta hänet myöhemmin päästettiin kotiin. Mies mursi tilanteessa kuitenkin kylkiluunsa ja loukkasi lonkkaansa sekä oikeaa jalkaansa.

– Rukoilemme kaikki hänen puolestaan. Olen vasta tavannut hänet, mutta rakastan häntä ja toivon, että hän paranee pian, Maxey jatkoi.

Vielä ei tiedetä, kauanko Oubre Jr. joutuu olemaan sivussa, mutta 76ers-valmentaja Nick Nurse kertoi joukkueen arvioivan miehen tilannetta uudelleen noin viikon kuluttua.

– Tämä on melko traumaattinen tapaus, mutta hän on nyt kotona ja lepää suhteellisen mukavasti. Hän on OK, Nurse kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo