Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Karmea alku Las Vegasin GP:lle! – Mahdollisesti hengenvaarallinen moka keskeytti harjoitukset

Las Vegasin GP:n aika-ajot ajettiin perjantai-iltana paikallista aikaa
AOP

Las Vegasin GP:n ensimmäiset harjoitukset keskeytettiin ennenaikaisesti irronneen viemärinkannen takia.

F1-sarjan hohdokas paluu Las Vegasiin tyssäsi oikeastaan ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa, kun viikonlopun ensimmäiset vapaat harjoitukset jouduttiin keskeyttämään vain reilun kymmenen minuutin jälkeen.

Las Vegasin ensimmäinen F1-osakilpailu yli 40 vuoteen ei alkanut kovinkaan juhlavasti. Viikonlopun ensimmäiset vapaat harjoitukset keskeytettiin nimittäin torstai-iltana paikallista aikaa nolon mokan takia.

Ferrarin Carlos Sainzin auto jäi radan varteen vain noin kymmenen minuutin ajon jälkeen. Punaisten lippujen jälkeen kisajärjestäjät ilmoittivat, ettei harjoitussessiota enää jatkettaisi.

Syy yllättävälle päätökselle selvisi pian: Yhden radalla olleen sadekaivon kansi oli irronnut. Sainz oli ajanut siis kannettoman viemärin kuoppaan. Irrallaan oleva kansi sekä avoin viemärikuoppa voisivat mahdollisesti olla todella vaarallisia radalla, jos kuljettaja sellaiseen täydessä vauhdissa ajaisi.

Myös Alpine ilmoitti myöhemmin, että Esteban Oconin auto oli hajonnut irrallaan olleen viemärinkannen takia.

Kansainvälinen autoliitto FIA tutki tapahtuneen ja kertoi viemärinkantta ympäröineen asvaltin revenneen irti F1-auton hurjan imuvoiman takia. FIA tarkastaa kaikki radan kannet ja varmistaa niiden turvallisuuden ennen kuin päivän toisten harjoitusten kohtalosta päätetään. Päivän toiset harjoitukset on määrä ajaa kello 10 Suomen aikaa, mutta niiden toteutumisesta ei vielä tiedetä varmaksi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1