Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Las Vegasin GP käännekohta Sergio Perezille? – Tallipomolta iso ennuste tärkeän viikonlopun alla

Red Bull tallipäällikkö Christian Horner ja Sergio Perez
AOP

F1-kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Las Vegasissa.

F1-kauden mestaruus on jo ratkennut ja maailmanmestariksi tullaan kruunaamaan kolmatta kertaa peräkkäin Red Bullin Max Verstappen. Sarjan toisesta sijasta käydään vielä kuitenkin kovaa kamppailua. Parhaillaan kakkossijaa pitää hallussaan Verstappenin tallikaveri Sergio ‘Checo’ Perez, mutta Mercedeksen Lewis Hamilton vaanii vain 32 pisteen päässä. Las Vegasin GP tulee olemaan MM-sarjan kannalta siis todella tärkeä.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että Las Vegasin GP voi toimia käännekohtana Perezille ja brittipomo näkee viikonlopun mahdollisuutena boostata meksikolaiskuljettajan itseluottamusta. Erityisesti kun alla on onnistunut viikonloppu Brasilian GP:stä.

– Se on tärkeää hänen itseluottamuksensa kannalta. Luulen, että Brasiliassa näimme sen Checon jonka olemme tottuneet näkemään ja mitä häneltä voimme odottaa, Horner avasi.

Perezin kausi on ollut toistaiseksi kaksijakoinen: mies onnistui voittamaan kaksi osakilpailua kauden alussa ja myöhemminkin häneltä on nähty hyviä suorituksia. Mukaan on kuitenkin mahtunut myös liikaa epävarmuutta ja heikkoja tuloksia.

Perezin lempinimi “katujen kuningas” kertoo miehen menestyksestä kaupunkiradoilla – viisi meksikolaisen uran kuudesta GP-voitosta on nimittäin katuradoilta. Las Vegasin kaupunkirata enteilee siis hyvää miehen kannalta.

– Se antaa hänelle sen vaadittavan boostin, jonka hän tarvitsee lähdettäessä katuradalle, jolla hän on aina esiintynyt vahvasti, Horner tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1