Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sensaatiomainen loppuratkaisu Las Vegasin dramaattiselle GP:lle! – Valtteri Bottas kärsi maailmanmestarin virheestä

Las Vegasin GP:stä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut
AOP

Max Verstappen ajoi Las Vegasin GP:n voittoon ennen Ferrarin Charles Lecleriä. Sergio Perez täydensi kärkikolmikon.

F1-sarja palasi yli 40 vuoden tauon jälkeen Las Vegasiin, eikä odotettu kilpailu jättänyt kylmäksi. Vegasin valojen välkkeessä nähtiin dramaattinen kilpailu ja muun muassa useampi kolari sekä turva-auto.

Kisa startattiin dramaattisissa merkeissä ja heti radan ensimmäisessä mutkassa pelti rutisi. Max Verstappen työnsi röyhkeästi Ferrarin Charles Leclercin avausmutkassa radalta ulos ja sai tilanteesta viiden sekunnin aikasakon.

Myös Alfa Romeon Valtteri Bottaksen kisa meni ensimmäisessä mutkassa pipariksi. Aston Martinin Fernando Alonson auto pyörähti suomalaisen eteen, eikä Bottaksella ollut tilanteessa mitään tehtävissä. Suomalainen joutui heti varikolla ja tipahti koko joukon hännille. Maaliin mies ajoi sijalla 17.

Heti kisan ensimmäisillä kierroksilla nähtiin myös raju ulosajo, kun McLarenin Lando Norris pamautti kovaa suoraan seinään.

Kilpailun lopussa kärkikolmikko vaihtoi järjestystä useampaan kertaan. Sergio Perez nousi kisan kärkeen ja näytti jopa mahdollisesti ajavan koko kisan voittoon. Verstappen otti kuitenkin omansa kuittaamalla niin tallikaverinsa kuin Leclercinkin ohi ajaen kauden 18. voittonsa.

Red Bull oli tiukasti kiinni kaksoisvoitossa, kunnes periksiantamaton Lerclerc nousi vielä sensaatiomaisesti Perezin ohi aivan viime hetkillä napaten hopeasijan. Monacolaiskuljettaja ajoi loistavan kilpailun, vaikkei tälläkään kertaa pystynyt muuntamaan paalupaikkaa kisan voitoksi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1