Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Legendaarinen F1-pomo paljastaa tähtikuljettajan hankinnan herättäneen epäilyksiä: “Ihmiset sanoivat, että olette täysin hulluja”

Max Verstappen
AOP

AlphaTaurin tallipäällikkö Franz Tost paljastaa, että häntä pidettiin hulluna, kun hän päätti tuoda nuoren Max Verstappenin tiimin vahvuuteen vuonna 2015.

Franz Tost, joka on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran F1:n parissa, eläköityy kuluvan kisakauden jälkeen. AlphaTauri menettää näin ollen tallipäällikkönsä ja tiimillä on talvella edessään muitakin suuria muutoksia.

Yuki Tsunoda ja Daniel Ricciardo tulevat edelleen toimimaan tiimin kuljettajina, mutta tässä vaiheessa on epäselvää, jatkaako valmistaja AlphaTaurin nimen alla.

Red Bullin tytärtallina tunnettu AlphaTauri on vuosien varrella jalostanut useita huippukuljettajia, joista yksi on lajin nykyinen valtias Max Verstappen. Tost toi hallitsevan maailmanmestarin AlphaTauria edeltäneen Toro Rosson pilttuuseen teini-ikäisenä raakileena, jolla ei tuolloin ollut vielä edes normaalia ajokorttia.

– Kun toimme hänet Formula 1:een, muistan, että jotkut ihmiset sanoivat, että olette täysin hulluja, miten voitte ottaa jonkun, jolla ei ole edes ajokorttia? Kehotin ihmisiä tuolloin tulemaan viiden vuoden kuluttua kysymään samaa uudelleen, sillä olin kyllästynyt puolustamaan päätöstämme, Tost kertoi F1 Oversteerin mukaan.

– Verstappenin luontainen nopeus oli jo varhain nähtävillä. Muistan yhden kilpailun Formula 3:ssa, jossa hän oli kaksi sekuntia muita nopeampi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1