Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes-legenda lyttää F1-kisakauden! – “Ei riittävällä tasolla”

Norbert Haug
AOP

Mercedeksen johdossa aiemmin vaikuttanut Norbert Haug lyttää F1:n nykytason. Haug ei halua ottaa mitään pois Red Bullin menestyksestä, mutta kritisoi muiden valmistajien kyvyttömyyttä pysyä lajin kärkitiimin vauhdissa.

Formula 1:n kisakausi ei ole vielä päättynyt, mutta asetelmat ovat olleet selvillä jo pidemmän aikaa. Max Verstappen on jatkanut jo viime kaudelta tuttua dominointiaan, eikä kukaan kärjen takana ole pysynyt Red Bullin vauhdissa.

Verstappen varmisti jo useampi kuukausi sitten kolmannen peräkkäisen maailmanmestaruutensa, jonka myötä Red Bull pääsee juhlimaan kuudetta MM-titteliään.

Lewis Hamilton on kolmannella sijalla kuljettajien kokonaispisteissä, mutta englantilaisen ohjastama Mercedes ei ole pystynyt missään vaiheessa aiheuttamaan Red Bullille todellista päänsärkyä.

Mercedeksen taustalla pitkän uran tehnyt Norbert Haug kehuu Red Bullin vauhtia, mutta arvostelee samalla muiden valmistajien tekemistä.

– Näin selvää ylivoimaa tai päinvastoin kyvyttömyyttä haastaa, riippuen siitä, mistä näkökulmasta kilpailutilannetta tarkastellaan, ei ole koskaan ollut Formula 1:n historiassa vuodesta 1950-luvulta lähtien, Haug tuumii GPFansin mukaan.

– Tämä kertoo omaa kieltään Verstappenin ja Red Bullin ylivoimasta. Samalla voidaan kuitenkin todeta, ettei kilpailu ollut tänä vuonna riittävällä tasolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1