Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz rämpi pahasti ilman Lauri Markkasta – Hurjassa vireessä olevalta Luka Doncicilta uskomaton esitys

Luka Doncic, Dallas Mavericks, NBA.
AOP

Utah Jazz kärsi ruman tappion NBA:ssa Dallas Mavericksille viime yönä Suomen aikaa. Ilman suomalaistähteään Lauri Markkasta pelannut Jazz taipui lopulta koriluvuin 147-97.

Dallasin slovenialaistähti Luka Doncic pelasi kauden neljännen yli 40 pisteen pelinsä ja viimeisteli komean tripla-tuplan 40 pisteellä, 11 syötöllä sekä 10 levypallolla. Mies on parhaillaan hurjassa vireessä, sillä yli 40 pisteen peli oli tälle jo toinen kolmeen viimeiseen otteluun.

Doncicia tuki joukkueen toinen supertähti Kyrie Irving 29 pisteellä.

Utahin paras pistemies oli kauden toistaiseksi parhaat pisteensä heittänyt Ochai Agbaji, joka upotti 21 pistettä. Jazz oli kuitenkin auttamatta koko ottelun pulassa ja erityisesti Doncicin pysäyttämiseksi joukkue ei löytänyt keinoja.

– Se oli käsittämättömän luokaton esitys alusta loppuun. Se oli täydellistä koiranpaskaa. En tiedä, miten tätä peliä voisi kuvailla, Jazzin valmentaja Will Hardy päivitteli pelin jälkeen Iltalehden mukaan.

Markkanen oli ottelusta sivussa takareisivamman takia. Suomalaiselta on loukkaantumisen takia jäänyt välistä jo useampi ottelu ja viimeksi Finnisher on nähty parketilla 23. marraskuuta.

Seuraavaksi Utha pelaa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa Los Angeles Clippersin. Dallas puolestaan kohtaa niin ikää lauantain vastaisena yönä, Portland Trail Blazersin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo