Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Loukkaantuneen Lauri Markkasen paluusta lisätietoa: “Suunta on oikea”

Lauri Markkanen antoi päivityksen tilastaan
AOP

Loukkaantuneen Lauri Markkasen tilanteesta saatiin lisätietoa, kun mies kommentoi vointiaan torstaina medialle.

Lauri Markkanen on palannut täysikuntoisena Utah Jazzin harjoitteluvahvuuteen ja harjoitteli joukkueen kanssa torstaina. Vielä joukkueen seuraavassa ottelussa lauantain vastaisena yönä suomalaista ei kuitenkaan vielä nähdä.

– Olen pystynyt lisäämään asioita harjoitteluun joka päivä ilman takaiskuja, joten suunta on oikea. Vielä on pari boxia, jotka täytyy tsekata ennen paluuta, mies paljasti medialle torstaina.

Markkanen on ollut sivussa marraskuun lopusta saakka takareisivamman takia. Joukkueen tähden paluu otetaan varovaisesti, sillä joukkue ei tietenkään halua riskeerata tähteään liian aikaisella paluulla. Erityisesti kun kyseessä on takareisivamma, haluaa Jazz varmistaa Markkasen olevan 100-prosenttinen ennen paluutaan.

– Tunnen oloni hyväksi. Muiden vammojen kanssa olen tottunut ja tiedän miten kuunnella kehoani, mutta ilmeisesti takareisivammat ovat hieman erilaisia. Ne voivat toistua helposti, joten olemme tarkkana.

– Varmistan, että kaikki voimatasoni ovat kohdillaan, jotta minun on mukava palata, suomalainen jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo