Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakersin supertähdet pysäyttämättöminä! – NBA Cupin mestaruus ratkaistiin Vegasissa

Los Angeles Lakers juhli NBA Cupin mestaruutta
AOP

Los Angeles Lakers juhli NBA:n In-season turnauksen eli NBA Cupin mestaruutta varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

Los Angeles Lakers kaatoi supertähtiensä LeBron Jamesin sekä Anthony Davisin johdolla NBA Cupin finaalissa Indiana Pacersin koriluvuin 123-109.

Lakers oli NBA-kauteen sisällytetyssä turnauksessa voittamaton ja juhli mestaruutta siis puhtaalla 7-0 pelillä.

Davis heitti kauden toistaiseksi parhaat pisteensä, 41, tärkeään paikkaan. Lisäksi supertähti kahmi 20 levypalloa. Austin Reaves heitti 28 pistettä ja turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu James, 24.

Mestaruus on titteleitä keränneelle Jamesille komea lisä listaan. 38-vuotias supertähti on nyt nelinkertainen NBA-mestari, nelinkertainen NBA:n finaalien arvokkain pelaaja, kolminkertainen NBA:n arvokkain pelaaja sekä NBA Cup -mestari ja turnauksen arvokkain pelaaja.

Turnauksen muista otteluista poiketen, finaalin tulos ei vaikuta NBA:n runkosarjan sijoituksiin. Pelissä oli kuitenkin himoittu NBA Cup pokaali sekä mojova palkintopotti jokaiselle pelaajalle. Lakersin pelaajat korjaavat voitosta jokainen noin 500 000 dollaria eli noin 460 000 euroa.

Lakers piti ottelua oikeastaan alusta alkaen hallussaan, mutta Pacers pysyi iskuetäisyydellä pitkään. Vasta viimeisen neljänneksen lopussa Lakers onnistui karistamaan Pacersin lopullisesti kannoiltaan.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo