Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

64 pistettä! – Ottelun jälkeen puhjennut kaaos varjosti supertähden ennätystä: “Siellä oli täysi rähinä päällä”

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks.
AOP

Milwaukee Bucks kohtasi varhain torstaina pelatussa ottelussa Indiana Pacersin. Lämmintunnelmaisen kamppailun suurin tähti oli käsittämättömät 64 pistettä takonut Giannis Antetokounmpo.

Giannis Antetokounmpo teki yöllä ennätykselliset 64 pistettä Indiana Pacersia vastaan. Kyseessä oli ennätys sekä henkilökohtaisella, että seuratasolla. Antetokounmpo oli pelin jälkeen mukana lämmintunnelmaisessa välienselvittelyssä Indiana Pacersin pelaajien kanssa.

“Greek Freak” oli tyytymätön siihen, että Pacers vei hänen historiallisen iltansa pelipallon, jonka takia hän ryntäsi kentältä kohti vieraiden pukuhuonetta etsimään sitä.

Antetokounmpo joutui kiivaaseen sananvaihtoon Pacers-tähti Tyrese Haliburtonin kanssa palattuaan takaisin parketille.

Pelin jälkeen Pacersin päävalmentaja Rick Carlisle kertoi toimittajille, että kyseessä oli väärinkäsitys. Carlislen mukaan he olivat ottaneet pelipallon antaakseen sen tulokas Oscar Tshiebwelle, joka merkkautti ensimmäisen virallisen NBA-pisteensä ottelussa.

– Me otamme aina pelipallon. Emme ajatelleet Gianniksen seuraennätystä, Carlisle sanoi pelin jälkeen CNN:n mukaan.

– Niinpä otimme pallon, ja pari minuuttia myöhemmin useat heidän pelaajistaan päätyivät käytävällemme ja siellä oli täysi rähinä päällä.

– En usko, että ketään lyötiin, mutta toimitusjohtajamme satutti kylkensä.

Itse ottelu päättyi Milwaukeen voittoon pistein 140-126.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo