Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:lle riitti! – Liiga päätyi kovaan ratkaisuun Warriorsin supertähden epäurheilijamaisen käytöksen myötä

Draymond Green sai viiden ottelun pelikiellon epäurheilijamaisesta ja vaarallisesta käytöksestä
AOP

Koripalloliiga NBA sai tarpeekseen Golden State Warriorsin Draymond Greenin toistuvasta epäurheilijamaisesta käytöksestä ja lätkäisi supertähdelle tämän viimeisimmästä tempusta “toistaiseksi voimassa olevan” pelikiellon.

Tulisena pelaajana tunnettu Draymond Green passitettiin jo toistamiseen tällä kaudella Warriorsin pelistä ulosajon myötä pukukopin puolelle. Green tulistui tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Phoenix Sunsin Jusuf Nurkicille ja riuhtaisi itsensä pelitilanteessa samalla huitaisten kädellään Nurkicia lujaa suoraan kasvoihin.

Tuomaristo tarkasteli tilannetta hetken ruudulta ja totesi Greenin rikkeen nopeasti epäurheilijamaiseksi sekä tarpeettomaksi ja passitti miehen ulos pelistä.

Warriors joutui vastikää pelaamaan viisi ottelua ilman Greeniä, kun tämä kärsi Minnesota Timberwolvesia vastaan, reilu kuukausi sitten, pelatussa ottelussa saamaansa pelikieltoa. Green nappasi tuolloin Timberwolvesin Rudy Gobertin tiukkaan kuristusotteeseen, josta NBA muisti miestä viiden ottelun pelikiellolla.

Tällä kertaa liiga näyttäisi viimein saaneen tarpeekseen Greenin törttöilystä kentällä. Muutamien otteluiden pelikiellot eivät näytä miehen käytöstä muuttavan, joten NBA turvautui tiukempiin keinoihin. Se ilmoitti torstaina asettaneensa Greenin toistaiseksi voimassa olevaan pelikieltoon.

Tarkkaa tietoa ei siis ole, koska mies pääsee parketille palaamaan, mutta paluu vaatii NBA:n mukaan tiettyjä muutoksia miehen käyttäytymiseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo