Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n supertähti hurjassa vireessä! – Tällaista putkea ei olla nähty yli 50 vuoteen

Joel Embiid johdatti Philadelphia 76ersin voittoon Minnesota Timberwolvesista
AOP

Philadelphia 76ersin supertähti Joel Embiid pelaa parhaillaan melkoisessa hurmiossa NBA:ssa. Liigan hallitseva MVP eli arvokkain pelaaja pelaa parhaillaan sellaista pisteputkea, jota ei ole NBA:ssa nähty yli 50 vuoteen.

Joel Embiid heitti kauden toistaiseksi parhaat pisteensä, 51, ja napsi 12 levypalloa, kun Philadelphia 76ers voitti Minnesota Timberwolvesin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa 127-113.

29-vuotias supertähti Embiid on ensimmäinen pelaaja sitten Kareem Abdul-Jabbarin, joka on pystynyt pelaamaan 12 ottelua putkeen heittäen vähintään 30 pistettä ja kahmien vähintään 10 levypalloa jokaisessa. Abdul-Jabbarin vastaavanlainen pisteputki kesti lopulta 16 ottelua 51 vuotta sitten.

Timberwolves on pelannut huikean kauden alun ja se majaileekin parhaillaan läntisen konferenssin piikkipaikalla. Huono ei ole ollut Philadelphiankaan alkukausi ja voitto Timberwolvesista oli sille seitsemäs viimeiseen kahdeksaan otteluun.

– Se [Timberwolves] on yksi liigan tämän hetken parhaista joukkueista ja läntisen konferenssin paras. Olen vain iloinen, että kaikki pystyivät parhaimpaansa, Embiid summasi Minnesota-voiton jälkeen.

Embiid on parhaillaan myös NBA:n paras pistemies ja kamerunilais-ranskalainen mies on pussittanut keskiarvolta 34,4 pistettä ottelua kohden.

– Hän [Embiid] tekee sen joka ilta niin johdonmukaisesti. Odotammekin sitä häneltä, ja hän tulee ja suorittaa joka ikinen ilta, Embiidin joukkuetoveri Tyrese Maxey hehkutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo