Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Maraton-ottelu venytti Hong Kongin keskiviikkoa! – Venäläistähdeltä väkevä esitys

Venäjän Pavel Kotov haastaa Emil Ruusuvuoren Hong Kongissa.
AOP

Hong Kongin ATP-turnauksessa on pelattu toisesta kierroksesta ylä- ja alakaavion alalohkojen ottelut. Torstaina pelataan ylä- ja alakaavioiden ylälohkon ottelut ja selvitetään neljä viimeistä pelaajaa perjantaina pelattaviin puolivälieriin. Keskiviikon otteluissa Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori selvitti tiensä tyylikkäästi kahdeksan parhaan joukkoon.

Hong Kongissa pelataan ATP-kiertueen vuoden 2024 ensimmäistä turnausta. Hong Kongin lisäksi Australian suurkaupunki Brisbanessa on käynnissä ATP-250 -tason turnaus.

Hong Kongin turnauksessa on alakaavion neljä parasta pelaajaa selvillä. Keskiviikon ensimmäinen ottelu käytiin Hollannin Botic van De Zandschulpin ja Kiinan 18-vuotiaan Jungcheng Shangin välillä.

Ottelu oli todella harvinaislaatuinen, sillä siinä nähtiin kolme katkaisupeliin päättynyttä erää. Ottelussa nähtiin maksimimäärä pelejä eli yhteensä 39 kappaletta. Lopulta kiinalainen oli parempi selvitettyään toisessa erässä yhden ottelupallon. Ottelu kesti yhteensä kolme tuntia ja 35 minuuttia, mikä on nopealle kentälle massiivinen aika.

Shang saa vastaansa perjantain puolivälierään Yhdysvaltain Frances Tiafoen. Turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Tiafoe kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussa Serbian Miomir Kecmanovicin suoraan kahdessa erässä 6-3, 7-6 -lukemin.

Tiafoe oli syöttöruudussa tuttuun tyyliin erinomainen syöttämällä kahdeksan ässää ja yhden kaksoisvirheen. Ykkössyöttö osui 61 prosentin varmuudella ruutuun ja näistä ATP-rankingissa sijaa 16 pitävä Tiafoe voitti 88 prosenttia. Ottelussa nähtiin vain yksi murto.

Toiseen puolivälierään selvitti tiensä Emil Ruusuvuorta vastaan Venäjän Pavel Kotov. ATP-rankingissa kaksi sijaa Ruusuvuoren yläpuolella oleva Kotov kaatoi turnauksessa kuudenneksi sijoitetun italialaisen eli Lorenzo Musettin 6-4, 6-3 -erin.

Kotov pelasi erinomaista tennistä ja onnistui pitämään kaikki syöttönsä, vaikka Musetti sai ottelussa neljä murtopalloa. Venäläinen mursi italialaisen syötön yhteensä kolme kertaa. Musetti sai ykkössyötön ruutuun 73 prosentin varmuudella, mutta voitti näistä vain 67 prosenttia ja kakkossyötöistä alle 50 prosenttia. Kotov onnistui ykkössyötöistään voittamaan lähes 80 prosenttia.

Pääsy puolivälieriin tietää pelaajille 50 ATP-pistettä ja lähes 20 tuhannen dollarin palkintopottia. Paikka välierissä varmistaa sata ATP-pistettä ja reilut 34 tuhatta dollaria palkintorahaa.

Torstain toisen kierroksen otteluissa nähdään tositoimissa turnauksen ykköseksi sijoitettu Andrey Rublev. Rublev kohtaa Iso-Britannian Liam Broadyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis