Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadalilta tyly esitys – “Aloitin ottelun todella vahvasti…”

Rafael Nadal on palannut kentille väkevästi.
AOP

Tennisvuosi 2024 on käynnistynyt ryminällä, sillä ATP-kiertueella pelataan tällä hetkellä kahta turnausta. Australian suurkaupunki Brisbaneen on jokaisen tennisfanin fokus keskittynyt. Turnauksessa esiintyy 22-kertainen Grand Slam -voittaja ja Australian avoimet viimeksi vuonna 2022 voittanut Rafael Nadal. Nadal on selvittänyt helposti tiensä puolivälieriin, jotka pelataan perjantaina.

Espanjan kokenut Rafael Nadal on palannut ryminällä lonkkaleikkauksen jälkeen tenniskentille. Nadal on selvittänyt tiensä Brisbanen ATP-turnauksessa puolivälieriin kaatamalla ensimmäisellä kierroksella Itävallan Dominic Thiemin ja toisella kierroksella Australian Jason Kublerin suoraan kahdessa erässä.

Kubler kaatui torstaina tylysti 6-1, 6-2 -erin. Espanjalainen mursi ottelussa vastustajansa syötön yhteensä neljä kertaa.

Nadal antoi ATP-rankingissa sijaa 102 pitävälle Kublerille ottelussa neljä murtopalloa, mutta australialainen ei onnistunut ottamaan yhtään murtoa. Ottelu kesti vain 83 minuuttia.

– Minusta aloitin ottelun todella vahvasti ja hyvällä ajatuksella. Näin ennen ottelua Kublerin pelaamisesta videoita ja minusta hän pelaa vahvasti takarajalla. Yritin tulla otteluun olemalla mahdollisimman aggressiivinen. Se toimi ottelussa äärimmäisen hyvin ja toi voiton. On todella hienoa, että pääsee pelaamaan uudelleen huomenna. Kaksi voittoa pitkän tauon jälkeen tekee todella hyvää, kommentoi Nadal.

Nadal pelaa perjantain puolivälierässä jälleen australialaista pelaajaa vastaan, kun verkon toisella puolella odottaa Jordan Thompson. Thompson on ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 55.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis