Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suosikit pitivät pintansa! – Brisbanen ATP-kisassa herkulliset puolivälierät

Grigor Dimitrov Brisbanen ATP-kisassa.
AOP

Perjantaina Australian Brisbanessa pelataan ATP-turnauksen neljä puolivälierää. Torstaina turnauksen ohjelmassa oli neljä toisen kierroksen ottelua, mutta vain kolme pelattiin, sillä yhdessä ottelussa nähtiin luovutus. Perjantain puolivälieristä on odotettavissa herkulliset.

ATP-kiertue on käynnistynyt tällä viikolla kahdella ATP-250 -tason turnauksella. Turnaukset pelataan Hong Kongissa ja Australian Brisbanessa. Brisbanessa on huomattavasti kovempi kattaus kärkipelaajien osalta kuin Hong Kongissa, sillä mukana on kaksi TOP-14 pelaajaa ATP-listalta.

Torstain toisen kierroksen otteluissa kakkossijoitettu Bulgarian Grigor Dimitrov selvitti helposti Saksan Daniel Altmaierin tieltään. Dimitrov kohtaa puolivälierässä Australian Rinky Hijikatan, joka kaatoi 150 minuuttia kestäneessä ottelussa Tshekin Tomas Machacin kolmessa erässä. Hijikata nousi voittoon erätappion takaa ja vei kolmannen erän katkaisupelin kautta nimiinsä.

Ranskan Ugo Humbert joutui antamaan luovutusvoiton Australian Jordan Thompsonille. Thompson kohtaa puolivälierässä murskaavassa vireessä tenniskentille palanneen Espanjan Rafael Nadalin. Nadal kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Australian Jason Kublerin, kuten Penkkiurheilu uutisoi.

Mikäli Nadal ja Dimitrov hoitavat omat ottelunsa perjantaina kohtaavat miehet lauantain välierässä toisensa.

Kahdessa muussa puolivälierässä Tanskan ykkössijoitettu Holger Rune kohtaa Australian James Duckworthin ja Venäjän Roman Safiullin saa haasteen Italian Matteo Arnaldilta.

Safiullinin ottelu Arnaldia vastaan käynnistyy kakkoskentällä päivän toisena otteluna aikaisintaan kello 4.30 Suomen aikaa. Nadalin kamppailu alkaa aikaisintaan kello 12.00 Suomen aikaa iltapäivällä pääkentän viimeisenä otteluna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis