Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kellot soimaan! – Emil Ruusuvuorella edessään huima mahdollisuus

Emil Ruusuvuori jossain turnauksessa.
AOP

ATP-kiertueella on kaksi ensimmäistä tennisturnausta tämän vuoden osalta käynnissä. Hong Kongin ja Brisbanen ATP-turnauksissa vietetään perjantaina puolivälieräpäivää. Hong Kongin turnauksessa Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori tavoittelee paikkaa neljän joukkoon ja lauantain välieriin. Ruusuvuori kohtaa varsin sopivan vastuksen perjantaiaamun puolivälierässä.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on aloittanut kautensa Hong Kongissa erinomaisesti. ATP-rankingilla 69 tällä hetkellä oleva suomalainen on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan väkevien esitysten päätteeksi.

Hong Kongin turnauksen ensimmäisellä kierroksella kaatui Ranskan Benjamin Bonzi hävityn avauserän jälkeen 6-7, 6-2, 6-1 -erin. Toisella kierroksella suomalainen kohtasi Venäjän kakkossijoitetun Karen Khachanovin. ATP-listalla sijalla 15 oleva venäläinen kaatui myös vakuuttavan esityksen jälkeen kolmessa erässä. Ruusuvuori voitti ottelun 7-6, 2-6, 6-2 -lukemin.

Ruusuvuori kohtaa puolivälierässä jälleen venäläisen pelaajan, kun verkon toiselle puolelle astelee Tukholman ATP-turnauksessa viime syksynä finaaliin asti edennyt Pavel Kotov. Kotov on kaatanut turnauksessa ensimmäisellä kierroksella Portugalin Nuno Borgesin ja toisella kierroksella Italian kuudenneksi sijoitetun Lorenzo Musettin. Kumpikin ottelu meni suoria lyöntejä lyövälle venäläiselle kahdessa erässä.

Kotovin ja Ruusuvuoren välinen puolivälierä alkaa Suomen aikaa kello 7.00 aamulla pääkentän ensimmäisenä otteluna. Ottelun voittaja kohtaa välierässä joko Espanjan Roberto Bautista Agutin tai Itävallan Sebastian Ofnerin. Ruusuvuori kaatoi viime keväänä Bautista Agutin kaksi kertaa putkeen nopeilla kentillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis