Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähti vaikeuksien kautta ylivoimaiseen voittoon! – Australian avointen ensimmäinen kierros pakettiin

Carlos Alcaraz
AOP

Tenniksen vuoden 2024 ensimmäinen Grand Slam -turnaus on saavuttanut toisen ottelukierroksen. Turnauksessa on tiistain jälkeen 64 parasta pelaajaa selvillä ja mukana on vielä Suomen Emil Ruusuvuori. Ruususvuoren toisen kierroksen otatus on edessä vasta torstaina Suomen aikaa. Ensimmäisen kierroksen kolmantena pelipäivänä jatkoon selvitti tiensä useampi suosikki.

Espanjan ykköstähti Carlos Alcaraz selvitti tuskaisen alun jälkeen tiensä toiselle kierrokselle Melbournessa pelattavassa Australian avoimessa tennisturnauksessa. Alcaraz kaatoi Richard Gasquetin ensimmäisellä kierroksella tylysti 3-0 -erin, mutta sai taistella ensimmäisen erän todella kovalla esityksellä nimiinsä.

Alcaraz joutui ensimmäisessä erässä katkaisupeliin, kun Gasquet ei menettänyt syöttöään kertaakaan lukuisista espanjalaisen murtopalloista huolimatta. Katkaisupeli meni kuitenkin ATP-listalla toisena olevalle Alcarazille 7-5 -lukemin.

Tiukan ensimmäisen erän jälkeen heikot alkoivat sortumaan elon tieltä ja kaksi seuraavaa erää menivät 6-1, 6-2 -erin espanjalaiselle.

Alcaraz ei ollut ainoa, joka oli ongelmissa tiistain otteluissaan. Saksan Alexander Zverev kaatoi omassa ottelussaan maanmiehensä Dominik Koepferin 3-1 -erin hävittyään avauserän. Toinen erä meni yhdellä murrolla saksalaiselle Grand Slam -finalistille ja kolmas erä vasta katkaisupelin jälkeen. Päätöserässä Zverev sai nopean murron ja vei erän 6-3 -lukemin nimiinsä.

Tanskan Holger Rune selvitti ensimmäisen kierroksen otatuksen neljässä erässä kuten myös Bulgarian Grigor Dimitrov. Norjan Casper Ruud kaatoi Albert Ramos Vinolasin kolmessa erässä. Alkukauden komeetoista Sebastian Ofner ja Roman Safiullin hävisivät viisieräiset.

Serbian ykkössijoitettu Novak Djokovic on pelivuorossa keskiviikkona, kun serbialainen kohtaa Rod Laver Arenalla Australian Alexei Popyrinin. Myös Andrey Rublev, Stefanos Tsitsipas ja Jannik Sinner pelaavat keskiviikkona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis