Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdeltä paluu päiväjärjestykseen – “Maaginen aloitus…”

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen palasi voittojen tielle kahden ottelun mittaisen tappioputken jälkeen. Virtanen aloitti sijoitettuna pelaajana turnauksen Espanjan Teneriffalla erinomaisesti kaatamalla hurjassa lyönnissä viime aikoina olleen jordanialaispelaajan. Virtasella on hyvä mahdollisuus edetä puolivälieriin keskiviikkona pelattavassa ottelussa.

ATP-listalla sijalla 166 oleva Suomen Otto Virtanen aloitti vahvalla esityksellä Teneriffan haastajakiertueen turnauksen. Turnauksessa on voittajalle jaossa sata pistettä, mikä tekisi tällä hetkellä hyvää Virtaselle rankingin keräämisessä.

Virtanen voitti Teneriffan turnauksen ensimmäisellä kierroksella ATP-rankingissa sijalla 191 olevan Jordanian Abedallah Shelbayhin suoraan kahdessa erässä. Virtanen vei ensimmäisen erän tyylikkäästi murtamalla erän kymmenennessä pelissä jordanialaisen ensimmäistä kertaa.

Toisessa erässä Abedallah mursi heti kolmannessa pelissä Virtasen syötön, mutta suomalainen nappasi murron välittömästi takaisin. Erässä nähtiin molempien pelaajien toimesta vielä murrot, kun Abedallah pääsi syöttämään erää 6-5 -tilanteessa itselleen, mutta Virtanen mursi takaisin ja vei erän katkaisupeliin. Katkaisupeli oli melkoista minimurtojen taistoa, sillä Virtanen nappasi viisi minimurtoa ja menetti neljästi syöttönsä. Lopulta katkaisupeli meni suomalaisen nimiin 8-6 -lukemin.

Virtanen syötti ottelussa 55 prosentin varmuudella ykkösen ruutuun ja voitti ykkössyötöistään 70 prosenttia.

Toisella kierroksella suomalainen kohtaa keskiviikon viimeisessä ottelussa Italian Francesco Maestrellin. 21-vuotias ATP-rankingin 220. kaatoi ensimmäisellä kierroksella Espanjan lupaavan Daniel Rinconin. Maestrelli hävisi Australiassa kummatkin karsintaottelunsa, sillä italialainen karsi Canberran haastajaturnaukseen ja perään Australian avoimiin.

Mahdollisessa puolivälierässä perjantaina Virtanen kohtaa joko neljänneksi sijoitetun Yhdysvaltain Brandon Nakashiman tai Espanjan Alejandro Moro Canasin. Nakashima hävisi Australian avointen ensimmäisellä karsintakierroksella Virtasen tavoin oman ottelunsa, mutta Canberran haastajaturnauksessa Nakashima eteni välierään. Välierän sekä Australian avointen karsinnan ATP-rankingin 127 omaava yhdysvaltalainen kärsi tappion Tshekin Jakub Mensikille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis