Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorolle katkera tappio – 32 parasta Australian avoimissa selvillä

Emil Ruusuvuorelle katkera tappio Australian avoimissa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori joutui taipumaan lähes viiden tunnin uurastamisen jälkeen Australian avoimissa. Ruusuvuori kohtasi torstaina turnauksen toisella kierroksella Venäjän Daniil Medvedevin, joka onnistui kääntämään tiukan ottelun nimiinsä. Medvedev kohtaa kolmannella kierroksella Kanadan supertähden.

ATP-rankingilla 53 tähän viikkoon lähtenyt Suomen Emil Ruusuvuori oli todella lähellä uransa isointa voittoa Australian avoimissa. Ruusuvuori kohtasi torstaina Rod Laver Arenan iltasession jälkimmäisessä ottelussa US Openin Grand Slam -turnauksen voittajan vuodelta 2021 eli Daniil Medvedevin. Ruusuvuoren ja Medvedevin välinen kohtaaminen oli miesten kolmas keskinäinen. Kaksi aiempaa olivat menneet venäläiselle selvin lukemin, mutta kolmas oli tiukempi otatus.

Ruusuvuori karkasi ottelussa väkevällä pelaamisella erissä jo 2-0 -johtoon, mutta Medvedev käänsi ottelun nimiinsä 3-2 -erin. Erälukemat menivät Medvedeville 3-6, 6-7, 6-4, 7-6, 6-0.

Ensimmäisessä erässä Ruusuvuori pakotti erinomaisella pelaamisella venäläisen virheisiin ja vei erän yhdellä murrolla. Toisessa erässä Ruusuvuori pääsi jälleen murrolla edelle, mutta menetti 3-1 -tilanteen jälkeen syöttönsä kahdesti putkeen. Suomalainen onnistui kuitenkin murtamaan Medvedevin syötön 5-4 -tilanteessa ja pääsi viemään erän katkaisupeliin. Katkaisupeli meni selvin 7-1 -lukemin suomalaiselle.

Kolmannesta erästä alkaen Medvedev oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja alkoi myös syöttämään aiempaa paremmin. Neljännessä erässä Ruusuvuori kävi jopa kahden pisteen päässä otteluvoitosta, mutta ei päässyt lähemmäksi. Viidennessä erässä suomalaisen kunto loppui ja olkapää vihoitteli eikä Ruusuvuori kyennyt enää haastamaan monikertaista Grand Slam -finalistia.

Medvedev kohtaa kolmannella kierroksella Kanadan Felix Auger-Aliassimen, joka kaatoi Ranskan Hugo Grenierin neljässä erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis