Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Mestarisuosikit lauteille Australian avoimissa! – “Hurja otatus…”

Novak Djokovic eteni Australian avoimissa välieriin
AOP

Australian avoimessa tennisturnauksessa on jäljellä 32 parasta mies- ja naistennispelaajaa. Turnauksen kolmas kierros käynnistyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kello 2.00. Tulessa nähdään lukuisia mestarisuosikkeja tämän vuoden turnaukseen sekä tietysti hallitseva mestari ja viime vuoden toinen finalisti.

Kauden ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus Australian avoin on edennyt kolmannelle kierrokselle. Perjantaina turnauksessa pelataan kahdeksan miesten ja naisten kaavioiden otteluja, eli tulessa nähdään kummallakin sukupuolella 16 pelaajaa.

Pääkentällä Rod Laver Arenalla päivä käynnistyy WTA-listan kakkosen Valko-Venäjän Aryna Sabalenkan ja Ukrainan Lesia Tsurenkon välisellä taistolla. Tätä seuraa iltapäivän sessiossa Ranskan Luca van Asschen ja Kreikan Stefanos Tsitsipasin välinen taistelu. Seitsemänneksi sijoitettu Tsitsipas pelasi viime vuonna Australian avointen loppuottelussa, mutta jäi täysin Novak Djokovicin jyrän alle.

Djokovic tulee pääkentälle iltasession ensimmäisessä ottelussa kello 10.00 Suomen aikaa aamulla. Djokovic kohtaa hurjaan vireeseen jopa nopeilla kentillä päässeen entisen haastajakiertueen massajyrä Argentiinan Tomas Martin Etcheverryn.

Toisella suurella stadionilla eli Margaret Court Arenalla päivä käynnistyy Italian nelossijoitetun Jannik Sinnerin ja Argentiinan 26. sijoitetun Sebastian Baezin välisellä kamppailulla. Sinner ja Djokovic ovat törmäyskurssilla aikaisintaan välierävaiheessa. Italialainen on kolmesta edellisestä kohtaamisesta vienyt kaksi nimiinsä. Toiseksi suurimman kentän ottelut päättää miesten kamppailu, jossa viidenneksi sijoitettu Andrey Rublev kohtaa 29. sijoitetun Yhdysvaltain Sebastian Kordan.

Kolmanneksi suurimmalla kentällä eli John Cain Arenalla päivä alkaa naisten kamppailulla, mutta jatkuu kahdella miesten ottelulla. Ensimmäisessä miesten kamppailussa Yhdysvaltain 12. sijoitettu Taylor Fritz saa haasteen Unkarin Fabian Marozsanilta. Päivän päättää Australian ykköstykin kymmenenneksi sijoitetun Alex de Minaurin ja jättiyllättäjä Italian Flavio Cobollin välinen taisto.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista kohtaamisista nähdään heti kahdelta yöllä Suomen aikaa Kia Arenalla, kun Tshekin Tomas Machac kohtaa Venäjän Karen Khachanovin. Machac kaatoi dramaattisesti suoraan kolmessa erässä Frances Tiafoen toisella kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis