Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Teinisensaatio iski jälleen Australian avoimissa! – Käsittämätön nousu voittoon

Venäjän Mirra Andreeva selvitti tiensä neljännelle kierrokselle Australian avoimissa.
AOP

Australian avoimissa käynnistettiin kolmas kierros torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Turnauksen kuudentena pelipäivänä ei ole nähty enää yllätyksiä niin paljoa, kun kahden ensimmäisen kierroksen aikana. Naisten turnauksessa lukuisia suosikkeja on jo lentänyt katsomoon, joten tie mestaruuteen saattaa olla auki yllättävillekin pelaajille. Yksi tällainen on teinisensaatio Mirra Andreeva, joka otti käsittämättömän nousun jälkeen voiton kolmannella kierroksella.

Venäjän 16-vuotias teinisensaatio Mirra Andreeva on edennyt Australian avoimissa 16 parhaan joukkoon. Andreeva jatkoi vahvaa virettään kaatamalla Ranskan Diane Parryn kolmessa erässä 1-6, 6-1, 7-6 -lukemin. Andreeva murskasi toisen kierroksen ottelussaan Tunisian Ons Jabeurin toissa päivänä, kuten Penkkiurheilu.com asiasta uutisoi.

Andreeva nousi ottelussa käsittämättömällä tavalla voittoon, sillä venäläinen oli kolmannessa erässä kahdella syötönmurrolla jo Parrya perässä 5-1 -lukemin. Tämän jälkeen Andreeva mursi seitsemännessä pelissä ranskalaisen syötön ja nousi 5-2’n. Parry sai Andreevan syöttövuorossa erän neljännen murtopallon, mutta ei onnistunut tätä käyttämään hyödykseen. Perään Andreeva mursi Parryn uudelleen ja piti syöttönsä aiempaa helpommin nousten erässä tasoihin.

Venäläinen WTA-listan sijalla 47 oleva teinitähti mursi kolmatta kertaa Parryn syötön ja eteni syötönpidon päähän erä- sekä otteluvoitosta, mutta menetti syöttönsä, joten ratkaisu haettiin kymmenen pisteen katkaisupelistä. Katkaisupeli meni selvästi Andreevalle 10-5 -lukemin.

Venäläinen kohtaa neljännellä kierroksella joko Australian Storm Hunterin tai Tshekin kokeneen Barbora Krejcikovan. Mahdollisessa puolivälierässä odottaa todennäköisesti turnauksen kakkossijoitettu Valko-Venäjän Aryna Sabalenka, joka kaatoi perjantain kolmannen kierroksen ottelussa Ukrainan Lesia Tsurenkon 6-0, 6-0 -erin. Sabalenka kohtaa Yhdysvaltain Amanda Anisimovan neljännellä kierroksella. Anisimova kaatoi Espanjan Paula Badosan kolmannella kierroksella kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis