Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:ssa kärkijoukkueiden vääntö! – Tähän sarjakärki kompastui: “Meidän on vain lopetettava ne”

NBA
AOP

NBA:n läntisen konferenssin kaksi parasta joukkuetta iskivät yhteen viime yönä konferenssin kärkikamppailussa.

Läntistä konferenssia johtava Minnesota Timberwolves sai vieraakseen toisena majailevan Oklahoma City Thunderin viime yönä Suomen aikaa.

Pidemmän korren kärkijoukkueiden väännössä veti tällä kertaa vierailija Thunder, joka voitti ottelun koriluvuin 102-97.

NBA:n MVP:n eli arvokkaimman pelaajan kisassa kovaa nousua tekevä Shai Gilgeous-Alexander heitti Thunderille 33 pistettä. Jalen Williams tuki 20 pisteellä ja Minnesotasta kotoisin oleva tulokas Chet Holmgren 15 pisteellä.

Vielä viimeisen neljänneksen alussa Thunder valahti 11 pisteen takaa-ajoasemaan, mutta rellesti lopussa nousten voittoon. Thunder ei heittänyt ottelussa omalla tasollaan, mutta toisaalta puolusti vahvasti, pitäen Timberwolvesin viimeisellä neljänneksellä ainoastaan 14 pisteessä.

Anthony Edwards ja Karl-Anthony Towns heittivät molemmat Minnesotalle 19 pistettä ja Naz Reid tuki 18 pisteellä. Minnesota on tällä kaudella kipuillut erityisesti menetysten kanssa ja juuri menetykset antoivatkin myös Thunderille mahdollisuuden pysyä pelissä mukana ja nousta lopulta voittoon.

– Meidän on lopetettava menetykset. Se on niin yksinkertaista. Joskus vain syötämme toiselle joukkueelle. Täytyy vain vähentää niitä. Kyllä me pärjäämme, Edwards totesi pelin jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo