Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti sai kostonsa – Australian avointen hallitseva mestari eteni finaaliin

Aryna Sabalenka eteni Asutralian avoimissa finaaliin
AOP

Aryna Sabalenkasta tuli ensimmäinen nainen sitten tennislegenda Serena Williamsin, joka on edennyt kahtena perättäisenä vuonna Australian avointen finaaliin.

Valkovenäjän Aryna Sabalenka sai Australian avoimissa kostonsa Yhdysvaltain Coco Gauffista, joka päihitti tämän viime syyskuussa US Openin finaalissa. Tällä kertaa Sabalenka oli kahdessa erässä pelein 7-6(7-2), 6-4 parempi ja eteni turnauksen finaaliin jo toisena vuonna peräkkäin.

Gauff aloitti ottelun hieman haparoiden ja menetti heti ensimmäisen syöttönsä. Nainen mursi kuitenkin heti perään Sabalenkan syötön ja tasoitti erän omalla syöttövuorollaan.

Sabalenka mursi uudestaan ja piti omansa nousten erässä 5-2 johtoon. Gauff nousi kuitenkin kahdella murrolla ja omien syöttöjen pidolla erässä johtoon ja pääsi syöttämään erän voitosta.

Sabalenka kuitenkin mursi takaisin ja erä ratkottiin tie-breakissa. Tie-breakkiin Sabalenka sai loistavan alun ja vei sen lopulta pistein 7-2.

Toisessa erässä Sabalenka mursi Gauffin syötön 4-4 tilanteessa ja pääsi syöttämään erän ja ottelun voitosta. Gauff pystyi yhden valkovenäläisen ottelupalloista pelastamaan, mutta toista Sabalenka ei enää tuhlannut.

Sabalenka eteni Australian avointen finaaliin häviämättä matkalla sinne ainuttakaan erää.

– Pystyin keskittymään itseeni ja omaan peliini. Olin valmis kaikkeen.

– Sekä tietysti yleisön tuki oli avain tänään, Sabalenka iloitsi kenttähaastattelussa.

Lauantain finaalissa Sabalenka saa vastaansa joko Kiinan Zheng Qinwenin tai karsintojen kautta turnaukseen edenneen Ukrainan Dayana Yastremskan. Zheng ja Yastremska ratkovat toisen finalistin vielä tänään toisessa välierässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis