Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättimäinen otatus Melbournessa! – US Openin finalistit kohtaavat välierässä

Yhdysvaltain Coco Gauff valloitti US Openin.
AOP

Australian avoimissa on neljä parasta pelaajaa niin naisten kuin miestenkin turnauksessa selvillä. Torstaina pelataan naisten turnauksen kaksi välieräkamppailua, josta selviää voittajat lauantaina pelattavaan loppuotteluun. Torstaina turnauksessa tullaan näkemään yksi todellinen huippuvääntö, kun viime syksyn US Open finalistit kohtaavat toisensa.

Torstai on naisten tenniksessä loistava päivä, kun Australian avoimissa pelataan paikasta loppuotteluun. Alakaaviossa kärkisijoitetut ovat pitäneet pintansa, kun kakkoseksi turnauksessa sijoitettu hallitseva mestari Valko-Venäjän Aryna Sabalenka kohtaa Yhdysvaltain neljänneksi sijoitetun Coco Gauffin.

Toisessa välierässä 12. sijoitettu Kiinan Qinwen Zheng kohtaa WTA-listalla sijalla 93 olevan Ukrainan Dayana Yastremskan. Yastremska on turnauksen suurin yksittäinen yllättäjä, sillä ukrainalainen on tiputtanut matkallaan välieriin todella kovia nimiä. Matkalla on kaatunut viime kesän Wimbledon-mestari Marketa Vondrousova sekä entinen WTA-listan ykkönen Victoria Azarenka. Kumpikaan ei saanut erää ukrainalaiselta.

Päivän ensimmäinen ottelu viime syksyn US Openin finalistien Gauffin ja Sabalenkan välillä käynnistyy kello 10.30 Suomen aikaa.

Ottelusta voidaan odottaa todella kuumaa taistoa, sillä kyseessä on kaksi todella kovalyöntistä pelaajaa. Sabalenka voitti US Openin finaalissa ensimmäisen erän tylyllä tavalla ja sai toisen erän alussa kaksi murtopalloa, mutta ei päässyt johtoon. Tämän jälkeen Gauff löysi pelivireen kotiyleisön edessä ja marssi voittoon.

Gauff kaatoi puolivälierässä Ukrainan yllättäjä Marta Kostyukin kolmessa erässä. Kaksi ensimmäistä erää venyi aina katkaisupeliin saakka, kun ottelussa nähtiin huimat 12 syötönmurtoa. Kolmannessa erässä heikoimmat sortui elon tieltä ja Gauff marssi voittoon tyylillä 6-2 -lukemin murtamalla ukrainalaisen syötön erän alussa kolmesti putkeen.

Sabalenka voitti oman puolivälieränsä tylysti Tshekin Barbora Krejcikovaa vastaan murtamalla tämän syötön kuudesti ja menettämällä oman syöttönsä kahdesti. Viiteen ensimmäiseen otteluun Sabalenka ei ole turnauksessa hävinnyt erääkään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis