Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskassa viimeiset puolivälieräpaikat jaossa! – Kestääkö tenniksen tanskalaistähden pää paineet?

Stan Wawrinka ja Holger Rune kohtasivat Indian Wellsissä
AOP

Ranskassa pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen ainutta turnausta, kun Montpellierin hallikisassa on jaossa voittajalle 250 ATP-pistettä. Vähäisten turnausten määrä selittyy viikonloppuna pelattavalla tenniksen Davis Cupilla. Suomessa Turussa Suomi kohtaa Portugalin, joten Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanenkin viettävät väliviikkoa kiertueelta.

Montpellierin ATP-turnauksessa pelataan torstaina toinen kierros loppuun. Toisella kierroksella merkittäviä yllätyksiä ei vielä ole nähty, sillä kaikki neljä kärkisijoitettua pelaajaa ovat vielä mukana. Kazakstanin Alexander Bublik pelasi toki ainoana toisen kierroksen ottelunsa keskiviikkona noustuaan Kanadan Denis Shapovalovia vastaan erätappion takaa voittoon.

Torstaina nähdään mielenkiintoisia taisteluja, kun ykkössijoitettu Holger Rune palaa kentille ja kohtaa Espanjan Pablo Llamas Ruizin. Espanjalaispelaaja selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta ja voitti avauskierroksella kokeneen ranskalaisen Richard Gasquetin suoraan kahdessa erässä. Voitto oli espanjalaisen ATP-kiertueen ensimmäinen kovilla kentillä.

Rune taipui Australian avoimissa toisella kierroksella Ranskan nuorelle syöttötykille Arthur Cazauxille, jolla on mahtava alkuvuosi käynnissä. Ranskalainen eteni Melbournessa aina neljännelle kierrokselle, mutta hävisi viisieräisen Puolan Hubert Hurkaczille. Ennen Australian avoimia Cazaux voitti Noumean haastajaturnauksen Uudessa-Kaledoniassa ollen parhaimmillaan kahdeksan ottelun voittoputkessa.

21-vuotias ATP-rankingin 83 omaava Cazaux aloitti tämänkin turnauksen vahvasti kaatamalla Saksan erinomaisen hallipelaaja Maximilian Martererin suoraan kahdessa erässä. Ranskalainen kohtaa torstaina Kanadan ykköspelaaja Felix Auger-Aliassimen, joka on turnauksessa sijoitettu kolmanneksi. Auger-Aliassime kärsi tappion Australian avointen kolmannella kierroksella finaaliin edenneelle Daniil Medvedeville suoraan kolmessa erässä.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä Ranskan Harold Mayotin, joka pieksi kokeneen Benoit Pairen suoraan kahdessa erässä toisella kierroksella.

Nelossijoitettu Kroatian Borna Coric kohtaa omassa ottelussaan Espanjan Pedro Martinezin, joka kaatoi Jaume Munarin avauskierroksella. Coric on ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 37. 27-vuotias kroatialainen pelasi viime viikolla Ottignies-Louvain-la-Neuven haastajaturnauksessa Belgiassa, mutta taipui finaalissa Sveitsin Leandro Riedille suoraan 2-0 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis