Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Espanjalaislupaus nappasi Ranskan ATP-kisassa sensaatiomaisen voiton!

Espanjan nuorisolupaus Pablo Llamas Ruiz.
AOP

Tällä viikolla tenniksessä vietetään Davis Cup viikkoa. Suomi kohtaa Davis Cupissa Portugalin Turussa pelattavissa otteluissa ja tämä tarkoittaa sitä, että Suomen ykköspelaajat eivät ole ATP-kiertueella mukana. ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla vain Ranskan Montpellierin ATP-turnaus, jossa ensimmäinen kierros on saatu lähes pelattua.

Ranskan Montpellierissä pelattavassa ATP-250 -tason turnauksessa on pelattu seitsemän ensimmäistä ensimmäisen kierroksen ottelua. Maanantaina turnaus käynnistyi karsintojen viimeisillä kamppailuilla ja jatkui kolmella ensimmäisen kierroksen ottelulla. Tiistaina ohjelma piti sisällään kuusi ensimmäisen kierroksen ottelua lisää. Turnaus pitää sisällään 28 pääsarjan pelaajaa, joista neljä kärkisijoitettua pääsivät suoraan toiselle kierrokselle. Ensimmäinen kierros pitää sisällään yhteensä 12 kamppailua.

Tiistaina nähtiin espanjalaisen huippulupauksen Pablo Llamas Ruizin toimesta hieno esitys, kun nuori 21-vuotias espanjalainen onnistui voittamaan kotiyleisön suuren suosikin, kokeneen Richard Gasquetin kahdessa erässä 7-6, 7-5 -lukemin. Llamas Ruiz on pelannut jo pitkään haastajakiertueen turnauksia ja menestynyt pääosin massalla. Voitto nopealla alustalla kokeneesta huippupelaajasta oli siis merkittävä.

Espanjalainen kohtaa turnauksen toisella kierroksella ykköseksi sijoitetun Tanskan Holger Runen torstaina.

Australian avoimissa väkevästi esiintynyt Ranskan Arthur Cazaux jatkoi vahvaa virettään. Cazaux voitti avausottelussaan Saksan Maximilian Martererin suoraan kahdessa erässä tylysti 6-1, 6-3 -lukemin. Cazauxin ykkönen osui ruutuun vain 47 prosentin varmuudella, mutta ATP-rankingia 83 hallussaan pitävä syöttötykki paukutti yhteensä 11 ässää ja voitti ykkösistään 85 prosenttia. Kakkosyötöistäkin Cazaux hoiti huimat 57 prosenttia. Cazaux kohtaa toisella kierroksella Kanadan kolmanneksi sijoitetun Felix Auger-Aliassimen.

Auger-Aliassimen maanmies Denis Shapovalov otti ensimmäisen ATP-kiertueen voittonsa sitten viime kesän Wimbledonin. Kanadalainen vasuri kaatoi Ranskan Hugo Gastonin kahdessa erässä ja kohtaa Kazakstanin kakkossijoitetun Alexander Bublikin toisella kierroksella keskiviikon viimeisessä ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis