Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan ATP-kisassa sijoitetut vahvoilla! – Tässä lauantain välierät

Alexander Bublik on Kazakstanin ykköspelaaja.
AOP

Tällä viikolla tenniksessä pelataan Davis Cupia. Suomessa Suomi kohtaa Portugalin ja Turussa pelattavissa otteluissa perjantai oli erinomainen päivä Suomelle. Viikon ainut ATP-turnaus pelataan Ranskan Montpellierissä, jossa on mukana pelaajia, jotka eivät Davis Cupeihin osallistu. Turnauksen lauantain välieriin peliparit ovat nyt selvillä.

Ranskan Montpellierissä pelataan tällä viikolla legendaarista halliturnausta. ATP-250 -tason turnauksessa on neljä parasta pelaajaa selvillä ja lauantaina on edessä kaksi välierää. Turnauksen voittajalle on luvassa 250 ATP-pistettä ja reilu 88 tuhannen dollarin rahapalkinto. Jokainen välieräpelaaja tienaa vähintään 100 pistettä ja reilut 30 tuhatta euroa tililleen.

Turnauksessa sijoitetut pelaajat ovat erinomaisesti pitäneet pintansa, sillä kahdeksasta puolivälieräpelaajasta sijoitettuja oli viisi ja näistä neljä oli kärkisijoitettuja pelaajia. Välieriin selvitti tiensä kaikki neljä kärkisijoitettua pelaajaa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa kakkossijoitettu Alexander Bublik kaatoi kolmieräisessä taistossa Alexander Shevchenkon. Iltapäivän toisessa puolivälierässä Kanadan Felix Auger-Aliassime jatkoi vahvaa turnaustaan ja kaatoi toisena päivänä putkeen ranskalaisen pelaajan, kun Harold Mayot kaatui kahdessa erässä. Bublik ja kanadalaistähti kohtaavat lauantain välierässä toisensa.

Ykkössijoitettu Tanskan Holger Rune selvitti puolivälierän hieman helpommin kuin toisen kierroksen ottelunsa, kun Yhdysvaltain Michael Mmoh kaatui kahdessa erässä 7-6, 6-4 -lukemin. Ottelussa nähtiin kolme syötönmurtoa ja kahdesta vastasi yhteensä 17 ässää syöttänyt Rune.

Myöhäisillan ottelussa Kroatian neljänneksi sijoitettu Borna Coric sai haasteen Italian nousevalta Flavio Cobollilta. Coric voitti ottelun kahdessa erässä murtamalla italialaisen syötön kahdesti 6-3, 6-4 -erin. Coric syötti ottelussa erinomaisesti, sillä italialaisella oli vain muutamia murtopalloja ottelussa. Rune ja Coric kohtaavat toisensa välierässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis