Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomelta tyly alku Davis Cupiin! – Portugali ajoi matalaan siltaan

Otto Virtanen hurjassa vireessä Davis Cupissa.
AOP

Turussa pelataan tänä viikonloppuna tenniksen Davis Cupia. Suomi kohtaa omassa ottelussaan Portugalin. Suomi menestyi historiallisesti viime vuonna tenniksen maajoukkueturnauksessa etenemällä kahdeksan maan finaaliturnaukseen Espanjan Malagaan. Matka tyssäsi kuitenkin puolivälierävaiheessa Australiaa vastaan.

Suomi aloitti kapteeni Jarkko Niemisen johdolla tenniksen Davis Cupin maailmanlohkon tänä vuonna hienosti. Perjantaina pelatuissa kaksinpeleissä Suomi nappasi voitot kummastakin ottelusta ja näin Suomelle riittää yksi voitto lauantain kolmesta kamppailusta. Perjantain avauspäivää oli seuraamassa Turussa yli 6000 katsojaa.

Päivä käynnistyi todellisella tykityksellä, kun Otto Virtanen murskasi 61 minuutissa Australian avoimissa neljännelle kierrokselle edenneen Nuno Borgesin 6-1, 6-2 -erin. Virtanen otti jo uransa toisen voiton suoraan kahdessa erässä Borgesista.

– Todella hyvät tunnelmat kentällä ja varsinkin nyt jälkikäteen. Pelasin erittäin hyvän ottelun. Pidin pelin tempoa yllä ja määräsin peliä. Joitain virheitä tuli siellä täällä, mutta niitä tulee. On osattava ymmärtää mitkä ovat hyviä virheitä ja oppia sekä pitää balanssia yllä. Tällaiseen esitykseen voi olla tyytyväinen, varsinkin kun se tulee tällaisessa paikassa Davis Cupissa, kommentoi Virtanen Suomen tennisliiton tiedotteessa.

Suomen ykköspelaaja, ATP-rankingin 55 omaava Emil Ruusuvuori jyräsi tyylillä kokeneen Joao Sousan yli. Ruusuvuori voitti ottelun 6-2, 6-3 -erin ja otti toisen perättäisen voiton Sousasta. Ruusuvuori taipui Sousalle uransa ensimmäisessä ATP-kiertueen loppuottelussa noin kaksi vuotta sitten Intian Punessa. Tuolloin Sousa oli kolmessa erässä suomalaista vahvempi.

– Oli hienoa mennä kentälle, kun Otto avasi niin upeasti. Eilinen treenimme antoi jo osviittaa, että sieltä on jotain tällaista tulossa. Oma pelini oli suurimman osan ajasta ihan solidi suoritus. Pystyin hyvin toteuttamaan taktiikkaani, mutta jäi kyllä vielä parannettavaa, kommentoi Ruusuvuori tiedotteessa.

Lauantaina ottelut käynnistyvät nelinpelillä kello 15.00, kun Harri Heliövaara yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa kohtaa Francisco Cabralin ja Borgesin. Mikäli Suomi hoitaa nelinpelin, niin kaksinpelit ovat panoksettomia. Kaksinpeleistä pelataan ainakin toinen, mutta mikäli Suomi hoitaa nelinpelin, niin Virtasen tai Ruusuvuoren esiintyminen on epävarmaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis