Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennishuuma jatkuu vaan! – Jarkko Nieminen hehkutti Suomen tennismiesten suoritusta: “Ehkä unohtunut, että…”

Jarkko Nieminen toimi Suomen kapteenina Davis Cupissa
AOP

Suomi eteni upeasti jälleen Davis Cupin 16 parhaan maan joukkueen ja leimasi lippunsa syksyn lopputurnaukseen kaatamalla Portugalin karsintaottelussa otteluvoitoin 3-0.

Paikka Davis Cupin 16 parhaan joukkoon varmistui lauantaina Turussa, kun Suomi kaatoi karsintaottelussa Portugalin puhtaalla pelillä otteluvoitoin 3-0.

Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen alustivat Suomen voiton upeasti perjantaina hoitelemalla omat kaksinpelinsä. Ruusuvuori ja Harri Heliövaara saivat sitten lauantaina sinetöidä Suomen lipun Davis Cupin lopputurnaukseen lähes 8000 Suomi-fanin edessä.

– Näinhän se kuuluu mennä! Osoitettiin parastamme joka matsissa, Ruusuvuori hehkutti pelin jälkeen kenttähaastattelussa.

Joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen oli niin ikää yhtä hymyä voiton jälkeen.

– Ehkä unohtunut, että viime vuonna tämä tehtiin ensimmäistä kertaa koskaan miesten tennismaajoukkueen historiassa ja seuraavana vuonna uusitaan. Onhan se ihan mieletön juttu, Nieminen hehkutti.

Nieminen näkee, että vakiinnuttaakseen asemansa maailman tennimaiden kärjessä, Suomi on nyt oikeilla raiteilla.

– Se, että vakiinnuttaa jotain, niin pitää tehdä vähintään yhtä paljon töitä seuraavana vuonna, Nieminen tuumi.

– Kaikilla on tavoitteena, että olemme joka päivä parempia. Ja sitä pitääkin olla, koska kilpailu on kovaa ja jotta päästään lopputurnaukseen.

– Hyvällä latauksella ja sopivan rennosti pystytty pelaamaan joka kerta, mies jatkoi.

Lopputurnauksen lohkovaiheet pelataan syyskuussa. Pelejä voi mahdollisesti olla luvassa Suomessakin, sillä Suomi on hakenut järjestelyjä lohkovaiheeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis