Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomatonta draamaa! – Tenniksen supertähti joutui luovuttamaan ison ottelun

Tanskan Holger Rune puolivälieriin Ranskan avoimissa.
AOP

Ranskan suurkaupungissa Montpellierissä pelataan sunnuntaina ATP-250 -turnauksen loppuottelu. Loppuottelussa kohtaa kaksi kärkisijoitettua pelaajaa, kun turnauksen toiseksi ja neljänneksi sijoitetut pelaajat ottavat mittaa toisistaan. 

Kazakstanin Alexander Bublik eteni lauantaina Ranskan Montpellierissä ATP-turnauksen loppuotteluun. Bublik nousi hienoon voittoon erätappion takaa Kanadan ykköspelaaja Felix Auger-Aliassimesta. Bublik oli lopulta vahvempi 4-6, 6-4, 6-4 -erin.

Lähes kolme tuntia kestäneessä välierässä Bublik pelasi aggressiivista tennistä, joka riitti hidastempoisen kanadalaisen voittoon. Bublikin hermo piti ottelussa, sillä useampaan kertaan on nähty, että Kazakstanin ykköspelaaja voi heittää pelin lekkeriksi, jos hommat eivät suju odotetulla tavalla.

– Olen todella iloinen, että olen päässyt turnauksen läpi loppuotteluun asti. Sisällä pelaaminen on mahtavaa. Jätin kaiken kentälle ja yritän voittaa sunnuntaina uudestaan, hehkutti Bublik ATP:n haastattelussa.

Bublikille voitto oli ATP-kiertueen kuudes tänä vuonna. Sunnuntaina kazakstanilainen tavoittelee uransa neljättä ATP-turnausvoittoa Kroatian Borna Coricia vastaan. Coric sai lauantain välierässä Tanskan ykkössijoitetulta Holger Runelta luovutusvoiton ottelun ollessa 6-3, 4-1 -tilanteessa kroatialaiselle. Rune kärsi ottelussa käsivammasta.

Loistavasti syöttänyt nelossijoitettu kroaatti piti ykkössyötöistään 79 prosenttia ja mursi neljästi tanskalaisen syötön alle tunnin kestäneessä ottelussa.

Runen pitäisi pelata seuraavan kerran viikon kuluttua Rotterdamin ATP-500 -kisassa, jossa tanskalainen on sijoitettu neljänneksi. Kaikki tämän turnauksen välieräpelaajat ovat ilmoittautuneet mukaan Rotterdamin hallikisaan kuten myös Suomen Emil Ruusuvuori.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis