Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori palaa ATP-kiertueelle! – Edessä sopiva kaavio Marseillen kisaan

AOP

ATP-kiertueella pelataan Davis Cup -viikon jälkeen kolme turnausta, kun Euroopassa on yksi kisa ja Amerikan puolella kaksi. Euroopan ainut ATP-turnaus pelataan Ranskan Marseillessa, jossa on mukana myös Emil Ruusuvuori. Kaksi muuta turnausta pelataan Argentiinan Cordobassa ja Yhdysvaltain Dallasissa.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on tuoreella ATP-listalla sijalla 55. Tätä Ruusuvuori lähtee parantamaan Marseillen ATP-turnauksessa tällä viikolla, jossa voittajalle on luvassa 250 ATP-pistettä ja yhteensä reilut 110 tuhatta dollaria.

Ruusuvuori aloittaa turnauksensa ATP-rankingia 68 hallussaan pitävää Luca van Asshea vastaan. Van Assche pelasi Australian avoimissa ja eteni aina kolmannelle kierrokselle asti kaadettuaan James Duckworthin ja Lorenzo Musettin kahdella ensimmäisellä kierroksella. Kreikan Stefanos Tsitsipas oli kolmannella kierroksella liian kova haaste.

Ennen Australian avoimia van Assche pelasi Brisbanen ja Aucklandin ATP-kisoissa. Aucklandin kisassa karsinnat mukaan lukien ranskalainen voitti kolme ottelua, mutta taipui Cameron Norrielle toisella kierroksella kolmessa erässä.

Ruusuvuori on pelannut tänä vuonna kahdessa turnauksessa. Suomalainen eteni Hong Kongin ATP-kisassa finaaliin häviten Andrey Rubleville kahdessa erässä. Australian avoimissa Ruusuvuori menetti 2-0 -johdon toisella kierroksella Venäjän Daniil Medvedeville, joka menetti turnauksen loppuottelussa 2-0 -johdon Jannik Sinneriä vastaan.

Marseillen turnauksessa Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Espanjan viidenneksi sijoitetun Alejandro Davidovich Fokinan tai Ranskan Gregoire Barreren. Puolivälierässä tulisi sijoitusten puolesta Ranskan Ugo Humbert vastaan ja puolivälierässä ykkössijoitettu Puolan Hubert Hurkacz. Turnauksen kakkossijoitettu pelaaja on Bulgarian Grigor Dimitrov, joka voitti tammikuussa Brisbanen kisan, mutta taipui Portugalin Nuno Borgesille Australian avoimissa kolmannella kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis