Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Supertähden hurja pistetehtailu NBA:ssa valui hukkaan: “Turhauttavaa, ettei siitä ole mitään näytettävää”

Stephen Curry
AOP

Supertähti Stephen Curryn huima 60 pisteen ilta ei riittänyt Golden State Warriorsille voittoon NBA:ssa.

Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry heitti uransa toisen 60-pisteen ottelun NBA:ssa viime yönä Suomen aikaa. Illasta ei siltikään jäänyt Warriorsille juurikaan juhlittavaa, sillä Atlanta Hawks oli Curryn hurjasta pistetehtailustakin huolimatta lopulta jatkoajan jälkeen korein 134-141 parempi.

– Se on syvältä, ettei siitä ole mitään näytettävää, Curry harmitteli tappiota pelin jälkeen.

– Se on turhauttavaa. Kun tietää, että pari tilannetta toisella tavalla siellä ja täällä ja lopputulos olisi voinut olla eri, supertähti pyöritteli tiukkaa matsia.

– Se vain lisää jo valmiiksi turhauttavaan kauteemme.

NBA:n viime vuosien menestyneimpiin joukkueisiin kuuluva Warriors on ollut tällä kaudella monesti ongelmissa. Monet tiukat pelit, ja erityisesti jatkoajalle venyneet ottelut, ovat kääntyneet vastustajille.

Curry heitti viime yön pisteistään 22 ottelun viimeisellä neljänneksellä. Miehellä oli mahdollisuus ratkaista peli Warriorsille, mutta tämän viime sekuntien heitto ei korisukkaan uponnut ja peli venyi jatkoajalle.

Atlantan paras pistemies oli 35 pisteellä Trae Young.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo