Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen tulessa NBA:ssa! – Utah Jazzille tiukka tappio

Lauri Markkanen, Utah Jazz
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz taipui viime yönä NBA:ssa tiukan väännön Philadelphia 76ersille korein 124-127.

Philadelphian suurin tähti Joel Embiid oli ottelusta sivussa, mutta supertähden viitan kantaakseen otti Tyrese Maxey, joka heitti ottelussa uransa ennätyspisteet 51.

– Halusin vain olla aggressiivinen. Ajattelin: ‘jos aion olla täällä, minun täytyy tehdä kaikkeni joukkuetovereideni puolesta’ Maxey kommentoi pelin jälkeen.

– Tarvitsimme tätä henkisesti sen jälkeen, kun Big Fella (Embiid) loukkaantui ja hävisimme neljä peliä tällä reissulla, mies totesi.

Embiid loukkaantui aiemmin tällä viikolla ottelussa Golden State Warriorsia vastaan. Magneettikuvaus paljasti, että vasemman polven vamma pitää miehen ainakin viikonlopun yli sivussa.

Lauri Markkanen tilastoi ottelussa 28 pistettä ja 10 levypalloa. Tupla-tuplan heittänyt suomalainen upotti 14 näistä pisteistä viimeisellä neljänneksellä.

– Meidän pitää kiinnittää huomiota kaikkiin pieniin yksityiskohtiin. Pelissä on pieniä asioita, joita voimme parantaa ja opimme niistä, Markkanen tuumi.

Tappio oli Jazzille kolmas perättäinen. Se pyrkii katkaisemaan tappioputken maanantainvastaisena yönä Suomen aikaa kun se kohtaa Milwaukee Bucksin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo