Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Utah Jazzille takkiin toisena iltana peräkkäin: “Emme vain tee tarpeeksi hyvää työtä”

Lauri Markkanen ja Utah Jazz -valmentaja Will Hardy
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz päätti kuuden ottelun vieraspelikiertueensa tappioon Madison Square gardenilla, missä New York Knicks oli pistein 103-118 parempi.

Kovassa vireessä oleva New York Knick venytti voittoputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi, kun joukkue päätti tammikuunsa vahvaan voittoon Utah Jazzizta. Kuukausi oli Knicksin seurahistorian voitokkain sitten vuoden 1994. Joulukuun vaikeuksien jälkeen joukkue voitti 16 ottelustaan lopulta 14.

Knicksin voittoon johdatti 33 pistettä ja yhdeksän kolmen pisteen heittoa upottanut Donte DiVincenzo. Lauri Markkanen heitti 14 pistettä ja kahmi viisi levypalloa. Knicksin vahva kolmas neljännes kuitenkin varmisti sille riittävän etumatkan ja lopulta voiton.

– Emme vain tee tarpeeksi hyvää työtä ollen fyysisiä ja tämä on toinen ilta peräkkäin, kun vastustaja on laittanut meidät maksamaan siitä”, Jazzin valmentaja Will Hardy kommentoi.

Jazzin tammikuu ja samalla vieraspelikiertue päättyivät tappioon. Joukkue sai eilen Brooklyn Netsiltä rumasti takkiin, eikä Brooklynin sillan toisella puolella meno ollut paljoa kauniimpaa.

Jazz palaa seuraavaksi kotiparketille, missä se isännöi Philadelphia 76ersiä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo