Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Warriorsin supertähti löytänyt hurjan vireen – NBA:n arvokkain pelaaja aiheutti faneille sydämentykytyksiä

Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry
AOP

Golden State Warriors kaatoi Philadelphia 76ersin viime yönä NBA:ssa. Supertähtien Stephen Curryn ja Joel Embiidin välisessä kohtaamisessa Curry veti pidemmän korren.

NBA:n kärkijoukkueisiin viime vuosina kuulunut Golden State Warriors alkaa näyttää vihdoin tälläkin kaudella taas omalta itseltään. Iso syy siihen on se, että joukkueen supertähti Stephen Curry on viime peleissä löytänyt oman parhaan vireensä.

Curry otti isoa roolia myös Warriorsin viime yön ottelussa, kun joukkue kaatoi Philadelphia 76ersin kotonaan koriluvuin 119-107. Supertähti upotti 37 pistettä, mukaan lukien kahdeksan kolmen pisteen heittoa. Ottelu oli Currylle kolmas perättäinen yli 30 pisteen peli ja kuudes perättäinen yli 25 pisteen peli.

Taustalla Warriorsilla oli kaksi karvasta yhden pisteen tappiota Los Angeles Lakersille sekä Sarcamento Kingsille. 76ers-voitto onkin pudotuspelipaikasta taistelevalle Warriorsille niin henkisesti kuin tuloksellisestikin todella arvokas.

76ersin kannalta ottelun huolestuttavin hetki koettiin viimeisen neljänneksen lopulla, kun joukkueen supertähti ja NBA:n hallitseva MVP, eli arvokkain pelaaja, Joel Embiid, joutui jättämään ottelun kesken.

Supertähti koki ottelun aikana parikin kertaa kovia ja keräili muutamaan otteeseen itseään parketilta ylös. Noin 4 minuuttia ennen päätössummeria Warriorsin Jonathan Kuminga kaatui kuitenkin ikävästi Embiidin vasemman polven päälle ja supertähti talutettiin kentältä pukukopin puolelle.

76ersin päävalmentaja Nick Nurse vahvisti, että supertähden polvi tullaan magneettikuvaamaan tänään tai huomenna.

Ennen loukkaantumistaankaan Embiid ei missään nimessä pelannut parhaimmillaan. Supertähti kirjautti ottelussa “vain” 14 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo