Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähden päätös shokeeraa: “Jos olisin lyönyt vetoa…”

Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamilton teki hiljattain päätöksen tulevaisuudestaan. F1:n maailmanmestaruuden seitsemän kertaa nimiinsä vienyt britti siirtyy tulevan kauden jälkeen mammuttimaisella sopimuksella Ferrarille. Mercedeksellä takavuosina työskennellyt Norbert Haug kommentoi Hamiltonin päätöstä.

Mercedeksen ja Lewis Hamiltonin väliset sopimusneuvottelut olivat yksi moottoriurheilumaailman polttavimmista puheenaiheista. Mersun leirissä pysyttiin luottavaisina, mutta lopulta pitkään päättyneet neuvottelut päättyivät tuloksettomina.

Hamilton shokeerasi F1-faneja ympäri maailman tiedottaessaan siirtyvänsä Ferrarin pilttuuseen tulevan kauden jälkeen. Englantilaisen päätös on herättänyt runsaasti mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Nyt oman näkemyksensä kertoo Mercedeksen johtoportaassa aiemmin työskennellyt Norbert Haug.

– Jos olisin lyönyt vetoa yhdestä F1:een liittyvästä asiasta, joka kestäisi ikuisuuden, se olisi ollut Lewis Hamilton ja Mercedes, Haug kertoi.

– Olin täysin häkeltynyt (Hamiltonin Ferrari-sopimuksesta). Olisin voinut vannoa, että hän jatkaisi siellä ikuisesti, vaikka brändilähettilään roolissa.

Hamilton jättää Haugin mukaan Mercedekselle valtavat saappaat täytettäviksi.

– Mielestäni hän on täydellinen. Minkälaisen jäljen hän onkaan jättänyt Formula 1:lle? Miksi ihmiset väittävät, että F1:ssä on vain yksi supertähti?

– On selvää, että Verstappen (Max) on nopein ja aiempaa kypsempi. Hamilton on silti tehnyt uskomattomia asioita radalla ja sen ulkopuolella.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1