Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Veteraanikuljettajalta kova ennustus Hamiltonin vaikutuksesta Ferrarilla: “Ehkä Lewis voi tuoda sitä ekstraa”

Fernando Alonso
AOP

Entinen Ferrari-tähti Fernando Alonso uskoo, että Lewis Hamiltonin siirtyminen talliin voi tehdä siitä taas todellisen mestaruushaastajan kaudella 2025.

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton shokeerasi F1-maailmaa pari viikkoa sitten ilmoittamalla siirtyvänsä Ferrarin riveihin kaudesta 2025 alkaen. Kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso uskoo, että Hamiltonin kanssa Ferrari voisi taas haastaa tosissaan mestaruuksista F1-sarjassa.

– [Viime vuosina] Ferrarilla on ollut erittäin nopea auto ja se taisteli suurista asioista. Ehkä Lewis voi tuoda sitä ekstraa taisteluun mestaruudesta. Auto on jo olemassa, Alonso tuumi.

Alonso huomautti, että viime kaudella Ferrari otti jo kauden viimeisissä viidessä kisassa Red Bullia enemmän paalupaikkoja. Red Bullin kisavauhti oli vielä omaa luokkaansa, mutta Ferrarilla on otettu askeleita oikeaan suuntaan.

– Jopa viime vuonna, kun Red Bullin auto oli hyvin dominoiva, Ferrari pystyi vastaamaan kierrosaikoihin ja olemaan heitä nopeampi useimmissa aika-ajoissa, joten auton pitäisi olla riittävän nopea, hän sanoi.

Hamiltonin Ferrari-siirto herätti nopeasti myös spekulaatiot brittikuljettajan peräänsä jättämästä kuljettajapaikasta Mercedeksellä. Myös Alonsoa on hopeanuoliin huhuttu, mutta veteraankuljettaja vielä huhuja toppuutteli.

Mikäli 42-vuotias Alonso vielä ensi kauden jälkeen F1-sarjassa jatkaisi, vakuuttaa espanjalaiskuski, että tämän prioriteetit pysyvät Aston Martinilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1