Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappenista kaikkien aikojen paras? – Näin Mika Häkkinen näkee asian: “Se ei ole vain hänestä kiinni”

Mika Häkkinen
AOP

Suomalainen Formula 1 legenda Mika Häkkinen pitää monen muun tavoin Max Verstappenia ainutlaatuisena lahjakkuutena, mutta muistuttaa, ettei hollantilaistähti pysty saavuttamaan kaikkea yksin.

F1-sarjaa viime kaudet dominoinut Max Verstappen tavoittelee tulevalla kaudella jo neljättä perättäistä kuljettajien maailmanmestaruutta. Häkkinen muistuttaa kuitenkin, ettei Verstappen pysty siihen ilman tiimiään.

– Hän on hyvässä vauhdissa. Mutta tässäkään ei pidä olla liian hätäinen. Se, mitä Max on saavuttanut viime vuosina, on uskomatonta, Häkkinen myönsi BILD:lle GPFansin mukaan.

Mestaruuksien voittamiseen tarvitaan suomalaisen mukaan muutakin kuin pelkkää lahjakkuutta.

Mikäli Verstappen pystyisi neljännen mestaruutensa ensi kaudella voittamaan, olisi hollantilainen enää kolmen mestaruuden päässä F1-legendoista Michael Schumacherista sekä Lewis Hamiltonista, joilla kummallakin mestaruuksia on seitsemän.

– Mutta saadakseen edes maailmanmestaruuksissa heidät kiinni, hän tarvitsee vielä neljä lisää.

– Maxilla on lahjakkuutta tulla kaikkien aikojen parhaaksi, mutta se ei ole vain hänestä kiinni. Tiimipäällikkö, auto, varikkohenkilökunta, johto – kaiken on oltava kunnossa. Näin oli Lewisin ja Michaelin kohdalla. Siksi he pystyivät muovaamaan aikakauden, Häkkinen totesi.

Kaikkien aikojen parhaasta ei varmaankaan ihan vielä voida Verstappenin kohdalla puhua, mutta mikäli nuori tähti jatkaa F1-sarjan dominointia ja mestaruuksien voittamista, voidaan keskustelut siitäkin varmasti avata.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1