Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williams-pomolta painava puheenvuoro Christian Hornerin tapauksen myllertäessä: “Meidän jokaisen tulee katsoa peiliin”

Williamsin tallipäällikkö James Vowles
AOP

F1 -maailmaa on kuohuttanut sekä jakanut Christian Hornerin tilanne. Red Bullin tallipäällikköä vastaan on esitetty vakavia syytöksiä “asiattomasta käytöksestä” ja miehen jatko tallissa on parhaillaan vaakalaudalla.

Christian Hornerin kollega Williamsin tallipäällikkö James Vowles kommentoi tapausta tiistaina Bloomberg TV:n haastattelussa.

– Nämä väitteet ovat väitteitä – pelkäänpä, ettei minulla ole mitään käsitystä siitä, mitä niiden takana on ja mitä merkitystä tapahtuneella on, Vowles totesi.

– Voin vain sanoa, että jos tällaista tapahtuu joskus vartiossamme, tuemme täysin sen korjaamista ja varmistamme, että meillä on kaikkia hyväksyvä kulttuuri, mies kuitenkin kertoi Williamsin näkökulmasta.

Vowles ei ottanut kantaa Hornerin tilanteen mahdolliseen lopputulemaan, mutta muistutti jokaista lajin parissa toimivaa henkilökohtaisesta vastuusta rakentavan ja hyväksyvän ilmapiirin luomisessa.

– Meidän jokaisen tulee katsoa peiliin ja varmistaa, että esitämme sisäisesti oikeita kysymyksiä ja toimimme tavalla, josta voimme olla ylpeitä ei vain tänään, mutta kymmenen vuoden päästä, Vowles muistutti.

– Laji itsessään, 20 vuotta sitten oli hyvin miesvaltainen. Tiimi tuolloin olisi luultavasti koostunut lähinnä valkoisista noin nelikymppisistä miehistä. Se muuttuu ja se on ainoastaan hyvä asia.

– Voin vaikuttaa ainoastaan siihen, mitä Williamsilla tapahtuu ja se mitä voin tehdä, on saada kaikki tiimissä näkemään, että tämä on parhaaksi. Sillä parhaat ideat eivät synny suljetusta yksilöiden ryhmästä, vaan monimuotoisuudesta.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1