Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Skandaali F1-tallissa! Red Bull -pomo vakavien syytösten kohteena – Edessä jopa ero?

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on joutunut vakavien syytösten kohteeksi
AOP

Red Bullin F1-talli on joutunut myrskyn silmään, kun huhut paljastivat tallipäällikkö Christian Horneria vastaan aloitetun tutkinnan.

Tapauksen yksityiskohdat ovat toistaiseksi vielä hämärän peitossa, mutta huhujen mukaan Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner olisi syyllistynyt sopimattomaan käytökseen.

Muun muassa hollantilaismedia De Telegraafin mukaan Horneria syytetään asiattomasta käytöksestä alppihiihdon maailmancupissa, Kitzbühelin syöksylaskussa tammikuussa. Tarkkaa tietoa ei vielä ole, mitä “asiattomalla käytöksellä” tarkoitetaan, mutta huhujen mukaan tapaukseen liittyy tiimin naispuolinen työntekijä sekä “rajojen ylittäminen”.

Työntekijä on tietojen mukaan syytökset asiattomasta käytöksestä tehnyt ja vakavasti tapaukseen suhtautuva talli, aloitti tapauksesta sisäisen tutkinnan. Horner on kiistänyt syytökset.

– Yhtiö suhtautuu näihin asioihin erittäin vakavasti, ja tutkinta saatetaan päätökseen niin pian kuin käytännössä on mahdollista. Tällä hetkellä ei olisi asianmukaista kommentoida asiaa enempää, Red Bullin tiedottaja avasi tilanteesta GPFansille.

Kun tarkempaa tietoa tapauksesta ei vielä ole, ovat huhut siitä lähteneet nopeasti vellomaan villinä. F1-toimittaja Matthew J. Thompsonin mukaan Horner olisi lähettänyt sopimattomia kuvia naispuoliselle työntekijälle, mutta varmaa tietoa tästä ei ole. Thompson ennakoi jopa, että Horner joutuisi eroamaan tehtävästään tapauksen vuoksi.

Hollantilaistoimittaja Erik Van Haren puolestaan kertoo, että naistyöntekijän syytökset ovat todella vakavia ja niistä olisi myös todisteita.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1