Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hamilton avasi shokkipäätöksensä taustoja: “Aika on nyt oikea ottaa tämä askel”

Lewis Hamilton avasi shokkisiirtonsa taustoja
AOP

Lewis Hamilton siirtyy kauden 2024 päätteeksi Mercedekseltä Ferrarin leiriin.

Mercedes vahvisti tallin ja sen tähtikuljettajan Lewis Hamiltonin teiden erkanemisen ensin torstaina ja Ferrari toivotti miehen tervetulleeksi talliin heti perään.

Seitsenkertainen maailmanmestari avasi Sky Sportsilla F1-maailmaa shokeeraaneen päätöksen taustoja.

– Minulla on ollut upeat 11 vuotta tämän tiimin kanssa, ja olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet, mies aloitti.

– Mercedes on ollut osa elämääni 13-vuotiaasta lähtien. Siellä olen kasvanut, joten päätös lähteä oli yksi vaikeimmista päätöksistä, joita olen koskaan joutunut tekemään, Hamilton myönsi.

– Mutta aika on nyt oikea ottaa tämä askel, ja olen innoissani uudesta haasteesta, mies kuitenkin jatkoi.

Hamilton allekirjoitti viime kesänä hopenuolten kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka oli määrä kattaa kaudet 2024 sekä 2025. Brittikuljettaja hyödynsi kuitenkin sopimuksessa olleen irtisanomispykälän ja hyppää tulevan kauden päätteeksi Ferrarin kelkkaan.

– Olen sataprosenttisesti sitoutunut tekemään parhaan mahdollisen suorituksen tällä kaudella ja tekemään viimeisestä vuodestani Hopeanuolilla ikimuistoisen, Hamilton vakuutti.

– Olen ikuisesti kiitollinen Mercedes-perheeni uskomattomasta tuesta, erityisesti Toton [Wolff] ystävyydestä ja johtajuudesta, ja haluan päättää tämän yhdessä, mies päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1