Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lähteet: Hurja huhu F1-kulisseista! – Supertähti valmis loikkaamaan Ferrarille?

Lewis Hamilton
AOP

F1-kulisseista kantautuu villejä huhuja, joiden mukaan Lewis Hamilton olisi valmis hyppäämään ferrarin leiriin kaudeksi 2025.

Muun muassa BBC Sport uutisoi torstaina, että useat lähteet ovat kertoneet Lewis Hamiltonin sekä Ferrarin olevan lähellä sopimusta seitsenkertaisen maailmanmestarin siirrosta talliin. Vahvistusta sopimuksesta voidaan odottaa lähteiden mukaan jopa ensi viikon alussa.

Hamiltonin siirtymisestä Ferrarille ollaan huhuttu tasaisin väliajoin jo vuosia. Tähän asti ne ovat kuitenkin aina osoittautuneet heppoisiksi. Tällä kertaa tilanne on lähteiden mukaan kuitenkin toinen.

39-vuotias Hamilton teki Mercedeksen kanssa viime kesänä uuden kaksivuotisen sopimuksen kausiksi 2024 ja 2025, mutta nyt vaikuttaa siltä, että brittikuljettaja saattaa olla suuntaamassa uusiin maisemiin jo aiemmin.

Carlos Saintzin sopimus on katkolla tulevan kauden päätteeksi ja espanjalaisen tilalle Ferrari haluaa näillä näkymin Hamiltonin.

BBC:n lähteiden mukaan koko Mercedeksen tiimi on kutsuttu tänään koolle tiimitiedotustilaisuuteen, jossa ovat mukana tallipäällikkö Toto Wolff sekä tallin tekninen johtaja James Allison. Tapaamisen agendana uskotaan olleen ilmoitus Hamiltonin lähdöstä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1