Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Vakavien syytösten kohteeksi joutuneen Red Bull -pomon tapauksessa järjestetään kuuleminen perjantaina

Christian Horner tallipäällikkö Red Bull
AOP

Red Bullin naispuolinen työntekijä teki valituksen tallin tallipäällikkö Christan Horneria vastaan väitetystä asiattomasta käytöksestä. Red Bull aloitti tapauksesta sisäisen tutkinnan tapauksen tultua julki. Viimeisimpien tietojen mukaan tapauksesta on määrä järjestää kuuleminen tämän viikon perjantaina.

Muun muassa hollantilaismedia De Telegraafin mukaan Red Bull -pomo Christian Horneria syytetään asiattomasta käytöksestä alppihiihdon maailmancupissa, Kitzbühelin syöksylaskussa tammikuussa.

Tarkkaa tietoa syytösten luonteesta tai yksityiskohdista ei ole tiedossa, mutta tilanteen on kerrottu olevan vakava. Horner itse on kiistänyt syytökset.

Red Bull kertoi maanantaisessa tiedotteessaan suhtautuvansa tilanteeseen vakavasti ja aloitti tapauksesta sisäisen tutkimuksen.

– Saatuaan tietoonsa tietyt viimeaikaiset syytökset, yhtiö käynnisti riippumattoman tutkimuksen, tallin tiedotteessa todettiin.

– Tämän jo käynnissä olevan prosessin suorittaa ulkopuolinen erikoistunut asianajaja. Yhtiö suhtautuu näihin asioihin erittäin vakavasti, ja tutkinta saatetaan päätökseen niin pian kuin käytännössä on mahdollista. Tässä vaiheessa ei olisi aiheellista kommentoida asiaa enempää.

Horner on toiminut Red Bullin tallipäällikkönä siitä lähtien, kun Red Bull aloitti F1-sarjassa vuonna 2005. Hän on voittanut tiimin kanssa seitsemän kuljettajien mestaruutta sekä kuusi rakentajien mestaruutta.

Hornerin tapaus tuli tallin kannalta ikävään hetkeen, sillä sen on määrä julkistaa tulevan kauden kilpurinsa ensi viikon torstaina, helmikuun 15. päivä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1