Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

“Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan mielenkiintoisia” – Spekulointi F1-tähden korvaajasta käy kuumana!

George Russell
AOP

Mercedes ei ole toistaiseksi paljastanut, kuka ottaa Lewis Hamiltonin paikan hänen siirtyessään Ferrarille tulevan kauden jälkeen. Hamiltonin aisaparina kahden edellisvuoden ajan toiminut George Russell ottaa tilanteeseen kantaa.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Lewis Hamilton päättää pitkän yhteiselon Mercedeksen kanssa ja siirtyy Ferrarin pilttuuseen ensi kauden jälkeen.

Pitkään jatkuneet sopimusneuvottelut eivät päättyneet Mersun kannalta suotuisalla tavalla ja talli menettää yhden historian menestyneimmistä kuljettajista kilpailijan riveihin.

Hamiltonin korvaajalla on spekuloitu aika ajoin ja esiin on noussut muutamia varteen otettavia vaihtoehtoja. Vahvimpana ehdokkaana on pidetty Fernando Alonsoa, joka on kuitenkin vakuutellut keskittymisensä olevan vain ja ainoastaan Aston Martinilla.

Hamiltonin tallitoverina parin vuoden ajan työskennellyt George Russell sai vastailla median edessä kysymyksiin brittitähden mahdollisesta seuraajasta.

– Mielestäni kaikille tiimeille on tärkeää, että kuljettajien välillä vallitsee hyvä harmonia, koska se heijastuu kaikkiin insinööreihin ja koko tiimiin. Lopulta päätös (Hamiltonin korvaajasta) lepää kuitenkin Toton (Wolff) ja johtoportaan harteilla, Russell kertoi Total Motorsportin mukaan.

– Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan mielenkiintoisia, jonka jälkeen tiedämme, mitä tapahtuu. Olen kuitenkin ollut tiimikaverina kaikkien aikojen luultavasti parhaan kuljettajan kanssa viimeiset kaksi vuotta, eikä minulla ole mitään huolta siitä, kuka rinnalleni asettuu, Russell lisäsi.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1