Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hamilton avautuu kohupäätöksestään: “En usko, että tämä olisi tapahtunut ilman häntä”

Frederic Vasseur
AOP

Mercedeksen tähtikuljettaja Lewis Hamilton paljastaa, mistä syistä hän teki päätöksen siirtyä Ferrarille tulevan kauden jälkeen. Brittipilotti pääsee tekemään jälleen yhteistyötä Frederic Vasseurin kanssa.

Formula 1-kausi ei ole vielä käynnissä, mutta lajin kuninkuusluokan ympärillä riittää tuttuun tapaan puhetta. Viimeiseen kauteensa Mercedeksellä valmistautuva Lewis Hamilton on luonnollisesti ollut suuren mediahuomion kohteena.

Maailmanmestaruutta seitsemän kertaa juhlineen englantilaisen uskottiin jatkavan uransa loppuun Mercedeksellä, mutta toisin kävi. Hamilton tarttuu ensi kauden jälkeen Ferrarin rattiin ja kertoo nyt päätöksensä taustoista.

– Minulla on hyvät välit Fredin (Vasseur, Ferrarin tallipäällikkö) kanssa. Tein hänen kanssaan yhteistyötä Formula 3:ssa ja GP 2:ssa (Formula 2) ja saavutimme paljon menestystä.

– Tutustuimme noihin aikoihin toisiimme ja olemme pitäneet siitä asti yhteyttä. Ajattelin aina, että hänestä tulisi jossain vaiheessa loistava tiimipäällikkö ja hän etenisi F1:een, mutta tuolloin hän ei ollut kiinnostunut siitä.

– Oli todella hienoa nähdä, kun hän siirtyi Alfa Romeolle. Olin todella iloinen hänen puolestaan, kun hän sai paikan Ferrarilta. En usko, että tämä (siirto Ferrarille) olisi tapahtunut ilman häntä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1