Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Muilta F1-talleilta ovelaa taktikointia? – Max Verstappen myösi: “Tekisimmekö itse saman? Ehdottomasti”

Max Verstappen F1 talvitesteissa Bahrainissa
AOP

Max Verstappen uskoo, että muiden tallien kommentointi Red Bull -pomo Christian Hornerin tilanteesta on “taktiikkaa” joka on osa F1-sarjaa.

Kolminkertainen F1-maailmanmestari Max Verstappen uskoo, että muiden tallien puheet Red Bull -pomo Christian Hornerin parhaillaan käynnissä olevasta tutkimuksesta ovat “taktiikkaa”.

Red Bullin tallipäällikköä tutkitaan parhaillaan “sopimattomasta käytöksestä”. Horner on kiistänyt syytökset epäasiallisesta käytöksestä täysin ja on jatkanut käynnissä olevan tutkimuksen aikana tallin johdossa.

Bahrainissa parhaillaan käynnissä olevissa talvitesteissä Hornerin tilanne on luonnollisesti herättänyt keskustelua ja media on lypsänyt myös muiden tallien edustajilta kommentteja siitä.

Horner itse ei ole tapauksesta juurikaan puhunut vedoten käynnissä olevaan tutkimukseen, mutta muun muassa McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown kuvaili syytöksiä “äärimmäisen vakaviksi”. Hän sekä Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ovat lisäksi korostaneet tiimiensä sitoutumista tasa-arvoisuuteen sekä osallisuuteen.

Verstappen uskoo, että Red Bullin kilpailijoiden puhuminen Hornerin tilanteesta on vain “tyypillistä” F1:lle. Hollantilainen myös myönsi, että myös Red Bullissa todennäköisesti toimittaisiin samoin, mikäli tilanne olisi toisinpäin.

– Se on jatkuva taktiikka, joka tulee aina takaisin. Se on tyypillistä Formula 1:lle, Verstappen totesi De Telegraafille.

– Tekisimmekö me saman? Kyllä, ehdottomasti. Aina yritetään saada omaa etua jostain. Tämä on hyvin loogista, hollantilaistähti myönsi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1