Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Christian Horner kommentoi skandaalia: “Olen vain iloinen, että tämä prosessi on päättynyt”

Christian Horner, Red Bull.
AOP

Christian Horner saapui Bahrainiin sen jälkeen, kun häntä vastaan tehty valitus hylättiin Red Bullin tutkinnan jälkeen. Mies joutui vastailemaan kysymyksiin koskien yhtä F1-maailman suurinta puheenaihetta.

Red Bull ilmoitti kauden avaavan Bahrainin Grand Prix’n lähestyessä, että Christian Horneria koskenut sisäisen tutkinta on päättynyt. Horneria syytettiin aiemmin epäasiallisesta käytöksestä, johon hän on itse kiistänyt syyllistyneensä.

Red Bullin emoyhtiö ilmoitti lyhyessä lausunnossaan, ettei Hornerin katsota syyllistyneen mihinkään, mutta kieltäytyi jakamasta lisätietoja tai tutkimusraporttia vedoten luottamukseen ja yksityisluonteisiin tietoihin.

– Olen vain iloinen, että tämä prosessi on päättynyt. En luonnollisesti voi kommentoida tilannetta, Horner kertoi PlanetF1:n mukaan.

– Tällä hetkellä keskittymisemme on pääosin tulevassa GP:ssä ja alkavassa kaudessa. Yritämme puolustaa molempia titteleitämme.

F1:n asiantuntija Martin Brundlelta ei herunut ymmärrystä Red Bullin valitsemalle linjalle.

– Ongelmana siinä, että ei kommentoida mitään, mitä on tapahtunut tai ei ole tapahtunut, on mielestäni se, ettei tällainen unohdu. Kyseessä on ollut suuri uutinen, joka on ollut haitallinen Red Bullin ja Hornerin kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1