Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolffilta pyyhkeitä Red Bullin toiminnalle: “Ihmettelen, mikä on lajin kanta”

Toto Wolff, tallipäällikkö, Mercedes.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Red Bull tiedotti päättäneensä Christian Horneria koskeneen sisäisen tutkinnan. Horneria syytettiin epäasiallisesta käyttäytymisestä valmistajan alaisuudessa työskentelevää naishenkilöä kohtaan, mutta tapahtumille ei löytynyt näyttöä.

Red Bullin tallipäällikkö Christopher Horner vapautettiin syytteistä, jotka koskivat väitettyä sopimatonta ja kontrolloivaa käytöstä naispuolista kollegaa kohtaan.

Hornerin virkaveli, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei ollut kovinkaan vakuuttunut Red Bullin lausunnosta, jossa käsiteltiin Hornerin tilannetta.

– Luin juuri lausunnon, joka oli mielestäni aika mitäänsanomaton, Wolff tuumi Crashin mukaan.

– Henkilökohtainen mielipiteeni on, että emme voi oikeastaan katsoa verhon taakse. Loppujen lopuksi eräässä organisaatiossa on nainen, joka on puhunut HR:n kanssa ja kertonut ongelmasta. Sitä tutkittiin, ja tämä laji on nyt saanut viestin, että kaikki on hyvin, olemme katsoneet asiaa.

– Uskon, että kun kyseessä on maailmanlaajuinen urheilulaji, näin kriittisissä asioissa tarvitaan enemmän avoimuutta, ja ihmettelen, mikä on lajin kanta.

– Olemme kilpailijoita ja meillä on omat mielipiteemme. Meidän tulisi silti miettiä yhdessä, minkälainen käyttäytyminen tai toiminta on missäkin tilanteessa hyväksyttävää. Tällaisia asioita ei tulisi jättää epämääräisiksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1